تیم فوتبال تراکتور با کش و قوسهای فراوان فصل ۱۴۰۱-۱۴۰۰ را با فرار از سقوط به رده پایینتر به سرانجام رساند، و آماده شد تا چهارمین فصل خود در دوران خصوصیش را بهتر سپری کند که در این گزارش به تراکتور مدل ۱۴۰۱ خواهیم پرداخت.
استارت با پیرمرد روس!
در ابتدا اقدامات باشگاه تراکتور جهت آمادهسازی این تیم برای فصل جدید، علی خطیر بهعنوان نائب رئیس هیات مدیره و مسئول نقلرو انتقالات این تیم انتخاب شد و بعد از عدم توافق این باشگاه با ارطغرل ساغلام، قربان بردیف روسیهای پشت فرمان تراکتور نشست.
بعد از نشستن پیرمرد ترکمن، روی نیمکت تراکتور، چند تن از بازیکنان از جمع تیتیها جدا شدند که از جمله معروفترین آنها میتوان به محمدرضا خانزاده، اشاره کرد.
در گرمای تابستان پیمان بابایی پس از حرف و حدیث های فراوان از جمع تیتیها جدا شد و به استقلال پیوست تا «گلبرگ مغرور» دیگر در بین پرشورها محبوب نباشد.
همچنین اکبر ایمانی از تراکتور جدا شد، تا برای گذراندن خدمت سربازی راهی ملوان بندرانزلی شود و قرارداد دیگو پریرا نیز تمدید نشد تا این بازیکن ایران را ترک کند.
بردیف دست به جذب سه یار خارجی زد و بر این اساس؛ صفا هادی، گستاوو واگنین و ریکاردو آلوز به جمع تیتیها پیوستند که هر سه این خریدها در ادامه فصل برای سرخپوشان دیار آذربایجان مثمرثمر بودهاند.
پس از کنار گذاشته شدن علی خطیر و استعفای میرمعصوم سهرابی، ایوب بهتاج سکان مدیریتی تراکتور را بر عهده گرفت و سرپرست مدیرعاملی این باشگاه شد.
کاوه، از اینجا مانده و از آنجا رانده!
آخرین قطعه برای کامل کردن پازل تراکتور مدل ۱۴۰۱، جذب مهاجم بود، که بعد از مطرح شدن نامهای مختلف داخلی و خارجی، کاوه رضایی با عقد قراردادی سرخپوش شد، که در مدت حضورش در تراکتور تنها شش بار به میدان رفت و دو گل را به ثمر رساند و بعد از کش و قوسهای فراوان، خواستار پیوستن به استقلال شد که این اتفاق با توجه به وجود قرارداد وی با تیتیها محقق نشد تا کاوه از اینجا مانده و از آنجا رانده شود.
خمس در یکی از نشست های خبری اعلام کرد که "کاوه گذشته تراکتور است" تا به احتمال بازگشت این بازیکن به جمع تیتیها پایان دهد.
پیرمرد آرام و خونسرد روسیهای پس از تجربه موفق خود در لیگ روسیه بر روی نیمکت تراکتور نشسته بود تا ماجراجویی جدیدی را در فوتبال ایران تجربه کند، اما پس از ۱۱ بازی رویای این سرمربی برای ادامه کار در فوتبال ایران به اتمام رسید.
بردیف پس از ۱۱ بازی و در روز پایانی اردوی این تیم در ترکیه غزل خداحافظی خواند که با اعلام باشگاه تراکتور، جدایی وی به دستور مستقیم ریاست جمهوری روسیه و برای اینکه هر چه سریعتر سکان هدایت تیم سوچی این کشور را بر عهده گیرد، اتفاق افتاد تا دست تیتیها در آستانه آغاز مجدداً ادامه رقابتهای لیگبرتر فوتبال لایپوست گردو بماند.
بردیف در ۱۱ بازی، چهار برد، سه مساوی و چهار باخت را ثبت کرد، با قرار گرفتن تراکتور در جایگاه هفتم جدول ردهبندی لیگبرتر، کلید اتاقش را به پاکو خمس اسپانیایی سپرد.
بردیف رفت، خمس آمد!
خمس بعد از تجربه سکانداری در فوتبال اسپانیا و مکزیک به ایران آمد تا ورق جدیدی از سرنوشت زندگی حرفهای اش را در تبریز و پشت فرمان تراکتور بنویسد.
بعد از آمدن خمس به تراکتور، هوشنگ نصیرزاده نیز در راس مدیریت این باشگاه قرار گرفت تا تیتیها پس از جامجهانی با رنگوبویی تازه پا به رقابتها بگذارند.
سرمربی اسپانیایی تیتیها از بدو ورودش به تبریز و نشستن روی نیمکت تراکتور، توجه هواداران این تیم و همچنین صاحبنظران را به علاقه خود به بازی مالکیت محور و تهاجمی، جلب کرد.
هرچند که تراکتور از لحاظ نتیجهگیری در چند بازی ناکام بود، اما پرشورها غالباً از فوتبال ارائه شده توسط تیم محبوبشان رضایت دارند و همین امر باعث شد تا خواستار تمدید قرارداد وی شوند.
داستان خمس و تیمملی
تنها چند هفته از حضور خمس در تبریز میگذشت که یکی از نشریات معتبر اسپانیایی از علاقهمند بودن تیمملی فوتبال ایران به سرمربی کنونی تراکتور جهت جانشینی کارلوس کیروش خبر داد.
همین کافی بود که خمس چند هفتهای با این عنوان، تیتر اول رسانههای ورزشی کشور را به خود اختصاص دهد، از طرفی باشگاه تراکتور از هر طریقی به شایعه بودن این اخبار اشاره داشت و این موضوع چندینبار توسط هوشنگ نصیرزاده نیز تکذیب شد.
خمس در نشستهای خبری در رابطه با این موضوع دمبهتله نمیداد و کاملاً زیرکانه در خصوص سوالات مبنی بر انتخاب سرمربی جدید تیمملی پاسخ میداد.
این موضوع همچنان تا انتخاب امیر قلعهنویی به عنوان سکاندار جدید تیمملی فوتبال، ادامهدار بود و پس از آن نیز تراکتور در اقدامی که در این باشگاه کمتر شاهد آن بودهایم دست به تمدید قرارداد این سرمربی به مدت چهار سال زد که این بحث در نوع خود میتواند جالب توجه باشد.
مقایسه بردیف و خمس، دستپخت کدام یک خوشمزهتر بود؟
در ادامه به صورت تفکیکی به نتایج بهدست آمده تراکتور با سکانداری قربان بردیف و پاکو خمس را مورد بررسی قرار میدهیم.
قربان بردیف؛
هفته اول: گلگهر سیرجان ۱ تراکتور ۲
هفته دوم: تراکتور ۱ ذوبآهن ۱
هفته سوم: فولاد خوزستان ۳ تراکتور ۲
هفته چهارم: تراکتور ۰ هوادار ۰
هفته پنجم: آلومینیوم ۰ تراکتور ۲
هفته ششم: تراکتور ۱ صنعتنفت ۰
هفته هفتم: پرسپولیس ۰ تراکتور ۱
هفته هشتم: مس رفسنجان ۱ تراکتور ۰
هفته نهم: تراکتور ۳ نفت مسجدسلیمان ۲
هفته دهم: سپاهان ۴ تراکتور ۲
هفته یازدهم: تراکتور ۱ ملوان ۱
قربان بردیف در ۱۱ بازی، ۴ برد، سه مساوی و ۴ باخت را ثبت کرد و ۱۵ امتیاز از ۳۳ امتیاز ممکن را کسب کند.
پاکو خمس؛
هفته دوازدهم: پیکان ۰ تراکتور ۱
هفته سیزدهم: تراکتور ۰ مس کرمان ۰
هفته چهاردهم: نساجی مازندران ۲ تراکتور ۰
هفته پانزدهم: تراکتور ۲ استقلال ۰
جام حذفی: استقلال ۲ تراکتور ۱
هفته شانزدهم: تراکتور ۲ گلگهر سیرجان ۲
هفته هفدهم: ذوبآهن ۱ تراکتور ۳
هفته هجدهم: تراکتور ۱ فولاد خوزستان ۰
هفته نوزدهم: هوادار تهران ۰ تراکتور ۱
هفته بیستم: تراکتور ۰ آلومینیوم اراک ۰
هفته بیستویکم: صنعتنفت ۱ تراکتور ۳
هفته بیستودوم: تراکتور ۲ پرسپولیس ۳
هفته بیستوسوم: تراکتور ۰ مس رفسنجان ۱
پاکو خمس نیز در ۱۴ بازی، شش برد، سه مساوی و پنج باخت را ثبت کرده و ۱۸ امتیاز از ۳۶ امتیاز ممکن را در لیگبرتر از آن خود کرده است.
اکنون، تراکتور هفت، هفته تا پایان لیگبرتر فرصت دارد، تا در رقابت با تیمهای بالانشین جدول برای کسب رتبهای مناسب تلاش کند.
تیتیها در ادامه کار باید مقابل تیمهای، نفت مسجدسلیمان، سپاهان، ملوان بندرانزلی، پیکان، مس کرمان، نساجی مازندران و استقلال قرار گیرند.
انتهای پیام
نظرات