• یکشنبه / ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1401122819681
  • خبرنگار : 50448

استاندار بوشهر خبر داد:

افزایش محدوده شهر چغادک

افزایش محدوده شهر چغادک

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر از افزایش محدوده شهر چغادک خبر داد و گفت: در این راستا حداکثر ۲۰۰ هکتار زمین از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به اداره کل راه و شهرسازی استان واگذار می‌شود.

احمد محمدی‌زاده یکشنبه ۲۸ اسفند در نشست با مسئولان شهر چغادک بوشهر با بیان اینکه این شهر یکی از نقاط مهم بوشهر محسوب می‌شود، اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌های شهری و خدمات عمومی در شهر چغادک باید افزایش یابد.

وی توجه به مطالبات مردم در واگذاری انشعابات آب، برق و گاز را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: اراضی شهر چغادک برابر ابلاغ اداره کل ثبت اسناد و املاک استان بوشهر که دارای سند ثبتی و پلاک هستند، صدور پروانه کار، خدمات آب، برق و گاز اشکال ندارد.

استاندار بوشهر از افزایش محدوده شهری چغادک خبر داد و تصریح کرد: به منظور توسعه شهری حداکثر ۲۰۰ هکتار زمین از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به اداره کل راه و شهرسازی استان واگذار و به محدوده شهر چغادک بوشهر افزوده شود.

محمدی‌زاده با تأکید بر صدور سند اراضی واگذاری به محدوده شهری چغادک گفت: دولت به حل مشکلات مناطق محروم و مطالبات مردم توجه ویژه دارد و در این راستا طرح‌های مهم عمران شهری توسعه یافته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha