محمد مهدی زاهدی پیش از ظهر امروز ۲۷ اسفندماه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در سال جدید به مردم امید و شادی بدهید.
او از سیاست خارجی سخن به میان آورد و با اشاره به ارتباط ایران و عربستان اظهار کرد: اکنون سیاست خارجی روی ریل خوبی قرار گرفته و ان شاءالله به صورت دومینو این موضوع خودش را نشان خواهد داد. برخی از کشورها در اتفاقات نیمه دوم سال جاری که با معترضین همراهی می کردند به خود بیایند.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی افزود: کشورهای اروپایی تحریم سپاه را دیگر در دستور کار ندارند و این برگ برنده جمهوری اسلامی بود.
او از تفاوت ظاهر و عمل آمریکاییها در خصوص برجام عنوان کرد: آمریکاییها در رسانهها می گویند که برجام تمام شده اما در پنهان پیامهای بسیاری می دهند که زودتر بیاید توافق کنیم و امیدواریم سال آینده ثمرات برجام را ببینیم.
زاهدی تاکید کرد: باتوجه به اقدامات ایران در سیاستهای خارجی، امیدواریم سال آینده افقهای خوبی پیش روی ملت باز کند و یقیناً این افقها روی گشایشهای اقتصادی اثربخش خواهد بود.
او با تبیین مصوبات مجلس در راستای به ارمغان آوردن آرامش به طیفهای مختلف جامعه اظهار کرد: مصوبات زیادی در این زمینه دارد، به طور مثال خانواده هایی که چهار فرزند و بیشتر زیر ۲۰ سال دارند زمین یا خانه داده می شود و حقوق سربازان نیز افزایش یافته است و بسته های تشویقی برای فرزندآوری نیز دارد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با تبیین قانون مولدسازی بیان کرد: در بحث مولدسازی تصمیمات خیلی خوبی گرفته شده و این واگذاری ها بی حساب و کتاب انجام نخواهد شد.
دریافت مالیات از حقوق ها پلکانی شد
او با اشاره به افزایش حقوقها عنوان کرد: برای کاهش فاصله بین حقوق اخذ مالیات را پلکانی کردیم و سقف معافیت مالیاتی ۱۰ میلیون تومان در نظر گرفته شد.
زاهدی بیان کرد: در معافیتهای مالیاتی بازنگری شد و از خانه ها و ماشین های لاکچری مالیات گرفته خواهد شد. همچنین مالیات واحدهای تولیدی هفت واحد درصد کاهش پیدا کرده تا از این طریق به تولید کمک شود ضمن آنکه مالیات کسب و کار نیز کاهش یافته است.
عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مجلس به تبلیغات کالاهای داخلی در رسانه ها معافیت داده و گفتنی است که رسانه ها نیز معافیت مالیاتی دارند.
او در ادامه گفت: دولت در سال آینده کالابرگ الکترونیکی را در کنار یارانه نقدی پیش ببرد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: شرکتهای دولتی و خصولتی پنهان کاری های زیادی در مورد منابع درآمدی و هزینه ای و مسئولیت های اجتماعی داشتند که مصوب کردیم شفاف سازی شود.
بانک مرکزی نیمه مستقل شد
او شفاف سازی حقوق و مزایای مدیران را نیز از دیگر مصوبات مجلس برشمرد و عنوان کرد: بیمه رایگان برای سه دهک پایین جامعه باید اتفاق بیفتد و در کنار آن معافیت وارداتی به آمبولانس و خودروهای امدادی هم به بخش دولتی و هم به خصوصی داده شود.
زاهدی با بیان این مطلب که با رضایت کارمند و اداره آن، می توان سن بازنشستگی را دو سال به تاخیر بیفتد، در ادامه پرداخت تسهیلات ازدواج را مورد اشاره قرار داد و اظهار کرد: در مجلس کارهای بزرگ برای قوی کردن رویکردهای دانش بنیانی انجام شده است.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: تاکنون اختیار بانک مرکزی دست دولت بود و دولت به او امر و نهی می کرد که مجلس این اشکال را برطرف کرد و اکنون بانک مرکزی نیمه استقلال شده است و امیدواریم دیگر اشتباهاتی که قبلا انجام می داده، ندهد.
او درباره نهضت ملی مسکن اظهار کرد: کرمان در نهضت ملی مسکن با تامین زمین با مشکل مواجه است و باتوجه تسهیلات و مصوباتی که برای زمین در نظر گرفتیم دولت این مشکل را حل کند.
لزوم ساماندهی مدارس غیرانتفاعی
زاهدی در ادامه در خصوص رتبه بندی معلمین نیز گفت: در این مجلس برای رتبه بندی معلمان کارهای زیادی انجام شد هرچند این قانون اشکالاتی دارد و رتبه بندی۸۰۰ هزار نفر را نمی توان ظرف ۶ ماه انجام داد و وزارت آموزش و پرورش باید سال آینده به اعتراضات رسیدگی کند.
او بر لزوم ساماندهی مدارس غیردولتی (غیرانتفاعی) تاکید کرد و افزود: در بسیاری از این مدارس از پرسنل و معلمین به نوعی بیگاری می کشند و مصوبات لازم در نظر گرفته شده و در ابتدای سال جدید در دستور کار قرار می گیرد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به قانون مدیریت داده و اطلاعات، اظهار کرد: یکی از مشکلات ایران این بود که به صورت یکپارچه به داده ها و اطلاعات دسترسی نداریم، با پیگیریها سامانه داده پردازی که دستگاههای مختلف به صورت کاملا هوشمند بهره گیری و براساس آن برنامه ریزی کنند، در ارگان ها راه اندازی می شود لذا مصوب شد که همه دستگاه ها این سامانه را راه اندازی کنند و در دو سه سال آینده اتفاقات خوبی در این زمینه رخ خواهد داد.
او آب را یکی از مشکلات بزرگ کرمان دانست و تصریح کرد: با رایزنیهای زیاد صورت گرفته موافقت دستگاه های مربوطه برای انتقال آب خلیج فارس به کرمان گرفتیم و در دهه فجر کلنگ زنی شد و بخشی از اعتبارات آن تامین شده است و سال آینده باید مابقی هزینه آن را تامین کنیم.
زاهدی افزود: تعدادی از روستاهای بخش های مختلف شهرستان کرمان با مشکل آب روبرو هستند و قرارگاه امام حسن مجتبی که کار آبرسانی به روستاها در حال اجرا دارد و در تفاهمنامه دو سال پیش سپاه و وزارت نیرو در این خصوص منعقد شده بود متاسفانه اسم شهرستان کرمان از لیست آبرسانی خط زده شده بود اما با جلسات متعددی که با سپاه و سازمان برنامه بودجه و وزارت نیرو داشتیم تا توانستیم موافقت آبرسانی به روستاهای شهرستان گرفتیم.
او از تاثیرات خوب فولاد بوتیا و فولاد راور در توسعه و اشتغال شهرستان های کرمان و راور بیان کرد: در پنج سال پیش نرخ خودکشی در راور از نظر جمعیت بالاترین بود اما اکنون خودکشی در آنجا تقریبا به صفر رسیده زیرا با احداث کارخانه فولاد در این شهرستان و به کار گیری مردم راور باعث ایجاد امید در بین مردم شده است. امیدواریم که پهنه های معدنی که در راور در قرنطینه محیط زیست یا سازمان انرژی اتمی قرار دارند، بیرون بیایند و بتوانیم توسعه این شهرستان را رقم بزنیم.
ورود سرمایه گذار جدید برای اجرای پتروشیمی کرمان
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی درباره پتروشیمی کرمان نیز گفت: سرمایه گذار جدید گفته است که ۲ میلیارد دلار پول برای پروژه پتروشیمی کرمان هزینه کند و در بحث خانه سازی نیز حاضر است در کرمان کار کند اما از استاندار درخواست داریم که برای اعطای مجوزها و واگذاری زمین و ... همکاری لازم سرمایه گذار جدید را داشته باشد. گفتنی است طبق نامه استعلامی که از بانک مرکزی گرفته شده، این سرمایه گذار می تواند تا سقف ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری کند.
او کارخانه پلاسمای خون را یک پروژه استراتژی دانست و عنوان کرد: کلنگ کارخانه پلاسمای خون توسط رئیس مجلس سابق به زمین زده شده و سرمایه گذار به دلایل مشکلاتی این کار را به تاخیر انداخت و اکنون دوباره پای کار آمده و اگر مشکل زمین آن حل شود و صندوق توسعه ملی نیز تسهیلاتی بدهد، سرمایه گذار متعهد شده ظرف یک سال فاز اول این کارخانه را راه اندازی کند.
زاهدی با اشاره به سفرهای خود به مناطق مختلف شهرستان های کرمان و راور اظهار کرد: با پیگیری های زیاد و جلسات متعدد با مدیران مربوطه حتی الامکان مشکلات مردم و این مناطق را حل کردیم.
او با اشاره به نحوه کار دانشگاه علمی کاربردی در ادامه سخنانش پیشنهاد کرد: دانشگاه آزاد ساختمان های زیادی دارد که از طریق مولدسازی می تواند این ساختمان های بلاستفاده را بفروشد و در بخش دیگر سرمایه گذاری کند.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی درباره نیازسنجی ها نیز گفت: در کشور به آمایش سرزمین کم توجهی شده است و چند سالی است که آمایش سرزمین در کشور انجام شده است و آمایش سرزمین استان کرمان توسط جهاددانشگاهی انجام شده است که باید این مطالعات عملیاتی شود.
او تاکید کرد: در قانون بودجه امسال مجوز انتشار ۵ هزار میلیارد تومان اوراق برای ساختن خوابگاه در نظر گرفته است.
زاهدی ادامه داد: دولت و مجلس شورای اسلامی اهتمام برای بازنگری جدی در کمک دانشگاه فرهنگیان دارد تا هیات علمی و ساختمان برای آن تامین کنیم و همچنین خوابگاه نیز برای آنها مهیا شود و مقرر شد بخشی از امکانات دانشگاه پیام نور مثل ساختمان های بلااستفاده آن در اختیار دانشگاه فرهنگیان قرار گیرد تا به صورت موقت قسمتی از مشکل دانشگاه فرهنگیان از این طرق حل شود.
او بیان کرد: اعتبار برای جاده گدار سیاه گذاشته شده است و پول علی الحساب به شرکت مورد نظر داده شده و اداره کل راهداری مقرر شد اخطارهای لازم به این شرکت داده شود و اگر باز تعلل کرد این شرکت خلع ید و خسارات لازم از آن خواهد گرفته شد.
عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مدرک گرایی یک ظلم بزرگ به کشور است و دانشگاه ها نباید اعتبار علمی کشور را زیر سوال ببرند.
انتهای پیام
نظرات