به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، فلوریان فیلیپو، رهبر حزب اروپاستیز "میهن پرستان" در مصاحبهای با خبرگزاری نووستی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا پاریس تصمیم به عرضه تسلیحات سنگین به کییف خواهد گرفت، گفت: "هر چیزی ممکن است. من با این وجود فکر میکنم این مساله برای دولت فرانسه هر چه دشوارتر میشود چرا که حمایت فرانسویها از مذاکرات و متوقف کردن تحویل تسلیحات به اوکراین با توجه به نتایجی که از نظرسنجیها میبینم، در حال افزایش است. "
این سیاستمدار خاطرنشان کرد، برای پاریس ارسال تسلیحات و کمک مالی به اوکراین با توجه به وضعیت بحرانی فعلی از بابت نظام بهداشت و درمان و اصلاحات بازنشستگی در فرانسه کار آسانی نخواهد بود.
وی افزود، بسیاری از فرانسوی هم اکنون این سوال را میپرسند که چرا دولت فرانسه پول برای حقوق بازنشستگی ندارد اما همواره برای کمک نظامی به اوکراین بودجه دارد.
این سیاستمدار فرانسوی خاطرنشان کرد: من فکر میکنم مقامهای فرانسه روند تصمیمگیری درباره این مساله را آهستهتر خواهند کرد، آنها به سادگی گزینه دیگری ندارند. فرانسوی دارند مقامهای کشورشان را برای کمتر کردن سرعتشان و ارسال پول و سلاح کمتر به اوکراین تحت فشار میگذارند.
فیلیپو در ادامه مصاحبه خود به ریا نووستی عنوان کرد، آمریکا "به وضوح" پشت بمب گذاری در خط لولههای انتقال گاز نورد استریم قرار دارد چون سالها با این خط لولهها جنگیده است.
ماه فوریه، سیمور هرش، روزنامه نگار تحقیقی مشهور آمریکایی که برنده جایزه پولیتزر است در مطلبی با استناد به یک منبع آگاه به برنامهریزیهای عملیاتی فاش کرد غواصان آمریکایی تابستان گذشته، بمبهای منفجر شده در این خط لولهها را کار گذاشتند و بعدا از راه دور آنها را به دستور جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا منفجر کردند.
فیلیپو تصریح کرد: حتی قبل از آنکه سیمور هرش، خبرنگار بسیار مشهور، این تئوری را مطرح کند، واضح بود که آمریکاییها در پشت این بمبگذاری هستند. آمریکا حتی قبل از جنگ در اوکراین سالها با خط لولههای نورد استریم جنگیده و این جنگ یک عنصر دائمی سیاستهای آنها شده بود. بایدن در فوریه ۲۰۲۲ علنا اعلام کرد آمریکاییها قادر به محو این خط لولهها هستند و این اتفاق افتاد. در مجموع این اتفاق به نفع آمریکا بود.
این سیاستمدار فرانسوی تاکید کرد، سوالی که مطرح است این است که آیا واشنگتن این کار را به تنهایی یا با همکاری نروژ انجام داد.
او توضیح داد: و هیچ مساله بی معنایی در این سوال نیست چون نروژ رقیب گازی روسیه است و در بسیاری از کشورها گاز عرضه شده توسط نروژ جای گاز روسیه را گرفته است. بنابراین آنها هم در این قضیه منافع خودشان را داشتند و حاضر به غنیتر کردن خودشان به قیمت این کار شدند.
صحبتهای این سیاستمدار فرانسوی بعد از آن مطرح میشود که خط لولههای انتقال گاز نورد استریم ۱ و ۲ که برای منتقل کردن گاز از روسیه به آلمان احداث شدند، ماه سپتامبر گذشته هدف انفجارهایی قرار گرفته و از آن زمان به بعد فعالیتشان متوقف شد. شرکت "نورد استریم ای.جی" اپراتور این خط لولهها گفت، این آسیب بی سابقه بوده و برآورد زمانی که برای انجام تعمیرات لازم است غیر ممکن است.
انتهای پیام
نظرات