جلال آفاقی معاون قضایی رییس کل دادگستری استان اردبیل ۲۵ اسفند در جمع خبرنگاران با اشاره به آمار تاسف بار از فعالیت امداد خودروهای غیر مجاز در استان اظهار کرد: به لحاظ تعمیر غیراصولی و تحمیل خسارات، دریافت وجوه خارج از تعرفه، ایجاد نارضایتی و درگیری و حتی وقوع جرایمی چون مزاحمت، سرقت و ... در پوشش اینگونه فعالیت های غیرمجاز، شاهد تشکیل پرونده های قضایی متعددی نیز می باشیم.
وی با اعلام اینکه ملاک عمل، پروانه کسب و فعالیت صادره از سازمان صنعت، معدن و تجارت است و تمامی افراد باید کارت شناسایی از آن سازمان را ارائه دهند، ضمن تاکید بر مراقبت مردم در قبال امداد خودروهای غیر مجاز، از نیروی انتظامی خواست در جهت شناسایی و جلوگیری از تردد و فعالیت چنین اشخاص و خودروهایی که حتی با نصب علائم و اما بدون صلاحیت قانونی و آزادانه فعالیت می کنند، اقدام عاجل صورت گیرد.
آفاقی همچنین از شرکت مخابرات خواست نسبت به حذف تمامی شماره های امداد خودروهای غیر مجاز از سامانه که درپی تماس مردمی ارائه می گردد، اقدام نموده، در موارد تقاضای جدید نیز تنها پروانه کسب قانونی را ملاک عمل قرار دهند.
یادآور می شود، در حال حاضر سه شرکت با نام های ائل آب تاب تردد، کانون جهانگردی و اتومبیل رانی و ائل آب آتیلا خودرو به شماره های ۱۶۹۳ و ۳۳۸۱۹۲۹۲ و ۱۴۲۳ و ۳۳۸۱۸۸۶۵ و ۱۵۹۳ و ۳۳۸۱۲۰۲۱ و همچنین دو شرکت تولید کننده خودرو سایپا با شماره ۰۹۶۵۵۰ و ایران خودرو با شماره ۰۹۶۴۴۰ به عنوان امداد خودروهای مجاز در استان فعالیت دارند.
انتهای پیام
مردم مراقب امداد خودروهای غیرمجاز باشند
ایسنا/اردبیل معاون رییس کل دادگستری و عضو هیات نظارت و بازرسی حفظ حقوق شهروندی استان اردبیل ضمن تاکید به هوشیاری مردم نسبت به کلاهبرداری ها در پوشش خودروبر و مکانیکی سیار، از نیروی انتظامی خواست نسبت به شناسایی چنین خودروها و اشخاص و برخوردهای قانونی لازم اقدام گردد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات