محسن افشارچی صبح امروز (۲۴ اسفندماه) در شورای معادن استان زنجان، اظهار کرد: دستگاهها صفر و یک نباشند و به طور کیفی عمل کنند. دستگاههای اجرایی موظف هستند در محل وقوع عملیات معادن طرحهای توسعهای و تشویقی را اجرا کنند و سعی شود در این حوزه با دقت و رعایت همه جوانب تصمیمگیری شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان نیز در این جلسه تصریح کرد: سال ۱۳۹۴ شورای معادن استانی ایجاد شد و سال ۱۳۹۶ شورا مورد اصلاح و بازنگری قرار گرفت و با اختیارات بیشتری فعالیت خود را ادامه داد.
مجید گلشنیمنفرد افزود: طی این جلسه رفع سلب صلاحیت از بهرهبردار سابق معدن مس مروارید، محاسبه حقوق دولتی سال ۱۳۹۹ معدن مس خلیفهلو بر مبنای استخراج واقعی، درخواست انصراف بهرهبردار معدن شن و ماسه باغلوجه سردار از بهرهبرداری معدن، درخواست تعطیلی موقت معدن سنگ آهن تورپاخلو۲، درخواست تعطیلی موقت معدن پرلیت سلیمان بلاغی، درخواست تعطیلی موقت معدن باریت جرین بررسی شد.
وی با بیان اینکه اکتشاف معادن منوط به صدور پروانه است، تشریح کرد: در بخش دوم این جلسه، تمدید پروانه اکتشاف خاک صنعتی، مس زرنی و مس سرخه دیزج نیز بررسی شدند.
معاون محیططبیعی ادارهکل حفاظت محیطزیست استان زنجان نیز با اشاره به ارائه گزارش زیستمحیطی معادن، اذعان کرد: مواد معدنی مختلف بسته به شرایط، دارای آثار و پیامدهای زیستمحیطی متفاوتی است. معادن و صنایع معدنی به دلیل داشتن اثرات تخریبی گوناگون و گسترده بر محیطزیست، نیازمند توجه ویژهای هستند.
علی اسدی با بیان اینکه معادن موظف هستند که گزارشهای زیستمحیطی ارائه دهند، خاطرنشان کرد: طبق قانون هوای پاک و گزارش ارزیابی معادن فلز همچون مس، طلا و آهن با برداشت بیش از یکصد هزار تن نیاز به ارزیابی زیستمحیطی دارند.
انتهای پیام
نظرات