• سه‌شنبه / ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۹:۵۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401122316933
  • خبرنگار : 50225

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خبر داد

آماده‌باش برای افزایش خروجی سدهای خوزستان / آغاز طرح نوروزی هلال احمر از فردا

آماده‌باش برای افزایش خروجی سدهای خوزستان / آغاز طرح نوروزی هلال احمر از فردا

ایسنا/خوزستان مدیرعامل جمعیت هلال خوزستان با بیان اینکه طرح نوروزی جمعیت هلال احمر از ۲۴ اسفندماه تا ۱۵ فروردین‌ماه اجرا می‌شود، گفت: در قالب این طرح در ۲۲ پایگاه بین جاده‌ای، ۱۵ پست موقت و تمامی کشیک‌های امدادی، خدمات امداد و نجات به هم‌وطنان ارائه می‌شود.

وحید شعبانی در نشست خبری که امروز (۲۳ اسفندماه) برگزار شد، با اشاره به سنت چهارشنبه‌سوری اظهار کرد: با توجه به اینکه در چند روز گذشته شاهد سوانحی بودیم و امسال آمار این اتفافات نسبت به سال گذشته افزایش یافته است، توصیه می‌شود خانواده‌ها نکات ایمنی را در این مراسم رعایت کنند؛ شاد بودن و گرامیداشت سنت‌ها و آداب و رسوم با رعایت نکات ایمنی، بدون رفتار هیجان‌انگیز و مخاطره‌آمیز خوب است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: جمعیت هلال احمر خوزستان آماده ارائه خدمت به هم‌استانی‌ها در صورت وقوع حادثه احتمالی است.

شعبانی با بیان اینکه طرح نوروزی جمعیت هلال احمر از ۲۴ اسفندماه تا ۱۵ فروردین‌ماه اجرا می‌شود، گفت: در قالب این طرح در ۲۲ پایگاه بین جاده‌ای، ۱۵ پست موقت و تمامی کشیک‌های امدادی، خدمات امداد و نجات به هم‌وطنان ارائه می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال خوزستان با اشاره به مشارکت ۶۷۴ امدادگر و نجاتگر در طرح نوروزی گفت: قبل از آغاز طرح نوروزی، برای آمادگی مضاعف امدادگران و نجاتگران، دوره‌های بازآموزی بسیاری برگزار و آخرین دوره استانی نیز با میزبانی مسجدسلیمان برگزار شده است.

شعبانی بیان کرد: در قالب این طرح، ۱۲۴ خودرو در پست‌های امداد و نجات استان خوزستان فعال خواهند بود. در شرایط اضطراری نیز امداد هوایی این جمعیت آماده ارائه خدمت است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان با اشاره به افزایش ورودی دبی سدهای مختلف خوزستان گفت: پیش‌بینی می‌شود که اوایل فروردین‌ماه شاهد بارش باران در بالادست باشیم که با توجه به احتمال آب شدن برف، پیش‌بینی می‌شود خروجی سدهای استان خوزستان از جمله سد دز باز هم افزایش یابد بنابراین به همه مردم توصیه می‌شود که در مسیرهای منتهی به مسیل‌ها و رودخانه‌ها از اسکان طولانی‌مدت خوددداری کنند.

وی بیان کرد: فعالیت ۱۹ پست بشردوستانه در حوزه معاونت امور جوانان برنامه‌ریزی شده که در این پست‌ها خدمات مختلفی از جمله برپایی خیمه‌های نماز و ایستگاه‌های کودک با حضور تیم‌های سحر برای امدادهای حمایت روانی در راه‌های مواصلاتی خوزستان به مسافران نوروزی ارائه می‌شود.

شعبانی افزود: در حوزه معاونت آموزش و پژوهش نیز خدمات آموزشی در حوزه مخاطرات جاده‌ای و کمک‌های اولیه در قالب بنر، بروشور و بسته‌های مختلف برای مسافران نوروزی پیش‌بینی‌ شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: طرح "هلال رحمت" نیز در حوزه امور داوطلبان به عنوان پل ارتباطی بین خیران و نیازمندان، اجرا می‌شود. در ایام نوروز تا پایان ماه مبارک رمضان برنامه‌های مختلفی برای جامعه هدف در قالب این طرح اجرا می‌کنیم.

وی با اشاره به اورهال ۸۰ خودروی امدادی در جمعیت هلال‌احمر خوزستان بیان کرد: باید توجه شود هزینه‌های تامین و نگهداری بالگرد هنگفت است از طرف دیگر در پی اقدامات غیر بشردوستانه استکبار در سال‌های متوالی، اورهال کردن و تامین قطعات بالگردها به سختی انجام می‌شود اما برنامه‌ریزی خوبی برای به روزرسانی ناوگان هوایی کشور انجام شده است. تلاش بر این است هر چه بیشتر آمادگی‌های لجستیکی به منظور ارائه خدمات بهتر افزایش یابد.

شعبانی گفت: امسال نقاط حادثه‌خیز جاده‌ها مشخص شده و تمرکز در این قسمت‌ها است تا خدمات بهتری ارائه شود.

مدیرعامل جمعیت هلال خوزستان بیان کرد: امسال حدود یک هزار و ۲۰۰ ماموریت امدادی توسط امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر خوزستان اجرا شده است که در قالب این ماموریت‌ها به ۲ هزار و ۵۸۳ خانوار شامل ۲۳ هزار و ۸۰۶ نفر امدادرسانی شده است. این عملیات توسط یک هزار و ۸۰۵ تیم عملیاتی با ۶ هزار و ۲۱ نجاتگر و یک هزار و ۷۵۹ دستگاه خودرو انجام شده است.

 وی عنوان کرد: تعداد سورتی‌های پروازی جمعیت هلال احمر خوزستان در پدیده مانسون و برف اخیر تقریبا بی‌سابقه بوده است به گونه‌ای که در پی پدیده مانسون در دو روز هشت سورتی پرواز انجام دادیم.

بیژن فتاحی‌راد معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر خوزستان نیز گفت: امسال طرح "نوروز با نوع‌ دوستی و رمضان با مهربانی" با مشارکت خیرین اجرا می‌شود.
وی افزود: خیرین می‌توانند کمک‌های نقدی خود را از طریق  شماره حساب ۹۹۹۹۹ بانک ملت واریز یا #۱۱۲*۷۴۱* را شماره‌گیری کنند. سال گذشته در این طرح ۳۰ هزار بسته معیشتی با ارزش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بین نیازمندان استان خوزستان توزیع شد.

معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: از ۲۴ اسفندماه تا پایان ماه مبارک رمضان نیز طرح "هلال رحمت" اجرا خواهد شد.
فتاحی‌راد بیان کرد: تاکنون ۹ هزار خوزستانی بالای ۳۵ سال عضو داوطلب افتخاری ثبت شده در سامانه جمعیت هلال احمر هستند که می‌توان گفت تعداد داوطلبان دو برابر شده است زیرا بسیاری از داوطلبان به صورت سنتی پرونده تشکیل داده‌اند و هنوز در سامانه ثبت نشده‌اند.

وی با اشاره به برخی از فعالیت‌های این معاونت، عنوان کرد: امسال ۱۷ کاروان سلامت با مشارکت پزشکان داوطلب و کادر درمان به مناطق کم برخوردار و محروم اعزام و ۲ هزار و ۸۰۵ نفر از خدمات پزشکی این کاروان‌ها بهره‌مند شدند.
معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: ۸۱ پروژه دواطلبی محرومیت‌زا نیز با مشارکت داوطلبان پیگیری شده که ۲۵ هزار و ۵۸۰ نفر از این خدمات بهره‌مند شده‌اند.

در ادامه رقیه حاجی‌پور معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر خوزستان نیز گفت: فعالیت‌های اختصاصی جوانان در دو بخش امدادی و بشردوستانه و فرهنگی تعریف می‌شود که گستردگی فعالیت‌ها در بخش دوم بسیار بیشتر است.

وی با اشاره به فعالیت کانون غنچه‌های هلال، دانش‌آموزی، دانشجویی، طلاب، روستایی و جوانان بیان کرد: در قالب فعالیت‌های بشردوستانه، طرح ملی خدمات بشر دوستانه و مسافران نوروزی با شعار "جوانان هلال، سفیران ایمنی، سلامت و نشاط اجتماعی" در سه محور پیش‌بینی شده است.

معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر خوزستان با بیان اینکه در قالب طرح دادرس سالانه آموزش‌ها به بیش از ۱۲ هزار نفر ارائه می‌شود، ادامه داد: در طرح دادرس برگزاری مانورهای مختلف بر اساس نیازها و شرایط ویژه خانه‌های یاس برگزار شده است. طرح یاس نیز ویژه دختران تحت پوشش کمیته امداد(ره) است و به این افراد آموزش‌های تخصصی در پنج محور ارائه می‌شود.

حاجی‌پور عنوان کرد: امسال در قالب طرح همتا نیز آموزش‌ها به ۴۷۷ نفر ارائه شد و می‌خواهیم تعداد بیشتری را تحت پوشش این آموزش‌ها قرار دهیم.
وی بیان کرد: در مکان‌های خاص شش دوچرخه سوار امدادگر در قالب طرح سحاب، در پارک‌های شلوغ و مکان‌های پرتردد به ویژه در ساعات پیک حضور مسافران نوروزی، به صورت سیار خدمات‌رسانی می‌کنند.

در ادامه امیرعباس نجفی معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خوزستان نیز گفت: برای افراد فعال در حوزه امداد و نجات، دوره‌های تخصصی در زمینه جاده، سیلاب، ارتفاع و موارد دیگر برگزار می‌شود تا در حوادث مختلف، بازوی اجرایی ما باشند.

وی افزود: در حال حاضر اطلاعات ۲ هزار و ۱۴۵ امدادگر در سامانه امدادیار ثبت شده است که یک هزار و ۳۴۵ نفر از این تعداد کاملا فعال هستند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: مجموعه امداد و نجات بسیار توانمندی داریم و همیشه در پاسخگویی به حوادث عملکرد مطلوب و رضایت‌بخشی داشته‌ایم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha