• دوشنبه / ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۹:۱۸
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1401122216054
  • خبرنگار : 50560

پاسخ مدیر یک شرکت در قزوین به مطالبه ایسنا

پاسخ مدیر یک شرکت در قزوین به مطالبه ایسنا

ایسنا/قزوین در پی انتشار گزارش «بهار کارگران معلول قزوین خزان می‌شود؟» در خبرگزاری ایسنا، مدیرعامل شرکتی که با هدف تأمین اشتغال معلولان از این قشر به عنوان کارگر در کارخانه استفاده می‌کند، درباره تعدیل نیروی معلول، به ایسنا پاسخ داد.

سیدمحمد موسوی امروز ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن اجتماعات سازمان هلال احمر استان قزوین برگزار شد، اظهار کرد: در شرایطی که مشکلات اقتصادی و معضلات اجتماعی هر روزه بنیان خانواده‌ها را سست و تعالی اخلاقی و همبستگی اجتماعی را به تباهی می‌کشاند، حذف ردیف بودجه اجرای «قانون حمایت از حقوق معلولان»، تیر خلاصی بر پیکره نیمه‌جان سرمایه‌های بالقوه این کشور است.

وی‌با بیان اینکه، معلولان در گذران معیشت روزمره و تأمین دارو که برای آنان حیاتی است، به سختی افتاده‌اند، بیان کرد: شرایط اقتصادی سبب شده تا تجهیزات توانبخشی، آموزش و بهداشت فردی این اقشار به چالش بیفتد.

مدیر عامل شرکت فیروز در ادامه به «قانون حمایت از حقوق معلولان» اشاره کرد و گفت: این قانون نتیجه ۱۵ سال تلاش فعالان اجتماعی مبتنی بر الحاق ایران به «کنوانسیون حقوق افراد دارای معلولیت» است که در سال ۱۳۹۶ به تصویب رسید تا نوید بخش کرامت انسانی و زندگی مستقل برای معلولان باشد.

وی‌ ادامه داد: اگر چه طی چهار سال گذشته با کم‌لطفی مسئولان، مجموع اعتبار اختصاص یافته برای اجرای قانون کمتر از ۱۰ درصد از نیازهای واقعی آن را پوشش داده است، ولیکن حذف ردیف اعتباری آن در پیش‌بینی بودجه سال ۱۴۰۲ موضوعی خارج از انتظار بود که امیدواریم نمایندگان مجلس نسبت به آن اهتمام ورزند.

موسوی خاطرنشان کرد: در این سال‌ها عملکرد سازمان‌های حمایتی به‌ویژه سازمان بهزیستی که متولی رسیدگی به طیف وسیعی از آسیب‌دیدگان اجتماعی است، ضعیف بوده است.

وی بیان کرد: امروز داشتن یک شغل آبرومند آرزوی دست نیافتنی اغلب افراد معلول است و گروه‌های مختلف آنان از فقر مالی و مشکلات معیشتی رنج می‌برند.

مدیرعامل این شرکت خصوصی تصریح کرد: بسیاری از معلولان فاقد امکانات و تجهیزات توانبخشی هستند و دورنمای زندگی آنان توأم با معلولیت‌های ثانویه است و متأسفانه بعضاً به کمبود و یا گرانی دارو، هر روز در معرض آسیب‌های بیشتری هستند.

وی‌ عنوان کرد: حذف ردیف اعتباری اجرای قانون حمایت از معلولان در بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۲ در تناقض آشکار با روح مستقل بودن قانون موصوف است که مورد اعتراض جامعه معلولان بوده و اعمال این تصمیم غلط در آینده هرگونه حمایت قانونمند از معلولان را تحت‌الشعاع خود قرار خواهد داد ولو اینکه اعتبارات اجرای آن در ردیف بودجه بهزیستی پیش‌بینی و تلفیق شده باشد.

مدیرعامل شرکت فیروز در ادامه به سهم معلولان از سرمایه‌های ملی پرداخت و عنوان کرد: معلولان امروز مطالبه‌گر سهم و حق خود هستند و امیدواریم خبرنگاران نیز در حرفه تخصصی خود سهمی برای این اقشار قائل و صدای آنان باشند.

وی در ادامه به مطالبه خبرنگار ایسنا در گزارش «بهار کارگران معلول قزوین خزان می‌شود؟» مبنی بر تعدیل نیروی انسانی این شرکت در ماه‌های اخیر پرداخت و افزود: تعدیل نیرو هوشمندانه بوده و در سه ماه اخیر ۴۵ نیرو از این شرکت تعدیل شدند که تعداد انگشت شماری از آنان معتاد بودند و مابقی کارگرانی بودند که نیاز مالی خاصی به کار و حمایت نداشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha