• یکشنبه / ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1401122115037
  • خبرنگار : 71496

سفیر سودان در مسکو: تحریم‌های غرب علیه روسیه به کشورهای فقیر نیز آسیب رساند

سفیر سودان در مسکو: تحریم‌های غرب علیه روسیه به کشورهای فقیر نیز آسیب رساند

سفیر سودان در مسکو با تاکید بر اینکه تحریم‌های یک‌جانبه نمی‌توانند سازوکار موثری برای حل مشکلات باشند، گفت، پیامدهای تحریم‌هایی که غرب علیه روسیه إعمال می‌کند، گسترش یافته و به کشورهای به شدت فقیر جهان رسیده است.

به گزارش ایسنا، محمد الغزالی التیجانی سراج، سفیر سودان در مسکو در گفتگو با خبرگزاری اسپوتنیک روسیه اظهار کرد: تاثیر مستقیم تحریم‌ها در صورتی که دولت را هدف قرار داده باشند، قطعا به مردم می‌رسد و بر زندگی روزمره آنها تاثیر می‌گذارد.

او افزود: اعمال تحریم‌های یک‌جانبه می‌تواند موجب تاثیرات منفی شود و اعمال تحریم‌ها بر روسیه می‌تواند بر دیگر کشورها نیز تاثیر گذاشته و شرایطی را ایجاد کند که دیگر کشورها نیز در آن تحت تاثیر قرار گیرند.

سفیر سودان در مسکو در ادامه گفت: باید استانداردهای مشخصی برای اعمال تحریم‌ها وجود داشته باشد و چنین تصمیم‌گیری باید با مشارکت برخی نهادهای بین‌المللی همانند سازمان ملل انجام شود.

سراج ادامه داد: فکر نمی‌کنم (تحریم‌ها) سازوکار موثری در حل هیچ مشکلی باشد؛ حتی درمورد قرارداد غلات و یا صادرات کود به کشورهای نیازمند؛ تحریم‌ها نه فقط بر روسیه بلکه بر کشورهای نیازمند و فقیر تاثیر منفی دارند.

او تاکید کرد: قرارداد غلات ابتکارعمل خوبی برای جلوگیری از نتایج منفی شرایط ژئوپلتیک روسیه و اوکراین و ممانعت از تاثیرگذاری آن بر امنیت جهانی غذا بود، ضعیف‌ترین افراد جهان به دلیل شرایط ژئوپلتیک، ساکنان کشورهای فقیر آفریقا و آسیا هستند و نبود حمایت‌های دائمی در بخش غلات می‌تواند به صورت مستقیم بر امنیت غذایی این کشورها تاثیر بگذارد.

سفیر سودان در مسکو افزود: فکر می‌کنم در قرارداد غلات باید به جای کشورهای ثروتمند، ارسال غلات برای کشورهای نیازمند در اولویت قرار بگیرد، اطمینان دارم کشورهای ثروتمند ذخایر کافی غلات دارند اما کشورهای نیازمند و فقیر ذخایری ندارند و بر این اساس قرارداد غلات برای امنیت غذایی و ثبات اقتصادی آنها ضروری است.

سراج گفت: مساله احداث پایگاه دریایی روسیه در سودان هنوز در مرحله مطالعه و در دست بررسی است، پارلمان سودان باید این توافقنامه را تصویب کند و کسانی که خبرها را دنبال می‌کنند، می‌دانند ما نهاد معتبری که بتواند چنین توافقنامه‌ای را امضا کند، نداریم، به همین دلیل موضوع در دست بررسی و در گرو تشکیل پارلمان در سودان می‌ماند تا توافق را تصویب کند.

سراج با اشاره به اینکه بحران سیاسی سودان احتمالا در آینده حل می‌شود، گفت: فکر می‌کنم این امر در آینده نزدیک ممکن است، در حال حاضر همکاری و رایزنی میان گروه‌های مدنی برقرار است و نتیجه آن توافقنامه‌های چارچوب بودند که دسامبر سال گذشته به امضا رسیدند.

پیشتر سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه پس از سفر به سودان اظهار کرد: توافق میان روسیه و سودان درباره احداث یک مرکز لجستیک دریایی روسیه در سودان در حال حاضر در مرحله تصویب قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha