• یکشنبه / ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1401122114852
  • خبرنگار : 71214

کاهش قیمت ارز به پایین‌تر از کشف نرخ اول در مرکز مبادله

مقاومت دلار، یورو و درهم شکسته شد

مقاومت دلار، یورو و درهم شکسته شد

پس از گذشت حدود سه هفته از فعالیت مرکز مبادله ایران، نرخ دلار، یورو و درهم به پایین‌ترین حد خود از زمان راه‌اندازی این مرکز (در دوم اسفند ماه) رسید.

به گزارش ایسنا، در پی نوسانات نرخ ارز طی ماه‌های گذشته، مرکز مبادله ارز و طلای ایران در دوم اسفندماه، بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار و با حضور رئیس کل بانک مرکزی افتتاح شد تا فعالیت رسمی خود را در حوزه معاملات ارزی (اسکناس و حواله) آغاز کند.

این مرکز که هدف از تامین همه نیازهای ارزی مردم و البته تجار بود با وجود نوسانات شدید نرخ ارز در هفته‌های گذشته، دیروز رکورد اولین کشف قیمت خود را هم در کاهش قیمت شکست و نرخ کشف شده دلار در روز گذشته را به پایین‌تر از دوم اسفند ماه رساند.

اولین نرخ مرکز مبادله ارز کشور برای دلار دوم اسفند ماه کشف شد که با ریزش نسبت به روزهای گذشته، هر دلار آمریکا در این بازار ۴۱ هزار و ۵۴۹ تومان قیمت خورد. این قیمت در هفته های گذشته دستخوش تغییراتی شد که البته بالاخره پس از حدود سه هفته، نرخ ارز کشف شده در روز گذشته از نخستین نرخ اعلام شده هم پایین‌تر آمد و اسکناس دلار ۴۱ هزار و ۲۳۶ تومان قیمت‌گذاری شد. 

حواله دلار نیز در ساعات پایانی روز گذشته به ۳۷ هزار و ۴۸۷ تومان رسید که حدود هزار تومان بالاتر از نخستین نرخ کشف شده برای حواله دلار در این مرکز بود.

امروز هم این روند ادامه پیدا کرد؛ به طوریکه هر دلار آمریکا (به صورت اسکناس) در مرکز مبادله ایران ۴۰ هزار و ۵۹۰ تومان و حواله آن ۳۶ هزار و ۹۰۰ تومان قیمت‌گذاری شد.

همچنین آخرین کشف قیمت برای هر یورو به ۴۳ هزار ۲۵۷ تومان رسید و حواله آن ۳۹ هزار و ۳۲۵ تومان معامله شد. این قیمت نسبت به هشتم اسفند ماه با کاهش حدود ۲۰۰۰ تومانی همراه است که برای نخستین بار پای یورو و درهم به مرکز مبادله ایران باز شد، چرا که در این روز یورو ۴۵ هزار و ۴۵۲ تومان و آخرین نرخ حواله یورو ۳۹ هزار و ۵۲۳ تومان کشف و اعلام شده است.

نرخ هر اسکناس درهم نیز در نخستین کشف قیمت این مرکز ۱۱ هزار و ۷۳۳ تومان و نرخ حواله آن ۱۰ هزار و ۲۰۳ تومان بود که امروز به ترتیب به ۱۱ هزار و ۵۲ تومان و ۱۰ هزار و ۴۷ تومان رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۲-۲۱ ۱۳:۵۵

اجناس و کالاها با قیمت دلار بسرعت گران میشوند و در کاهش آن تغییر قیمت نمی دهند شیوه ای دائمی و بدون نظارت ، جالب است ؟؟؟

avatar
۱۴۰۱-۱۲-۲۱ ۱۴:۴۷

کاهش قیمت ارز و طلا تاثیری بر روی بورس نداشت و شاهد ریزش 30هزار واحدی بورس بودیم این رفتار نشان می دهد اقتصاد در ایران هیچ گونه منطق دقیقی ندارد و با نظر یک سری افراد خاص قیمت ها و شاخص ها تعیین می شود

avatar
۱۴۰۱-۱۲-۲۱ ۱۶:۰۲

چرا باید زیان کنند. مگر تا دیروز نمی‌گفتند، برای اینکه ارزش پولمون پایین نیاد، مجبوریم سکه و دلار بخریم. خوب عزیز برادر، حالا که وضعیت پول کشورت خوب میشه، دیگه چته، چرا از پایین آمدن نرخ دلار و سکه ناراحت میشی؟ اگر پولت رو تو بانک نگهداری، به شما سود ۲۲ درصد میده،که نه ارزش پولت پایین بیاد و نه ضرر دلاری و سکه ببینی...

avatar
۱۴۰۱-۱۲-۲۱ ۱۶:۲۳

چقد جالب 😂

avatar
۱۴۰۱-۱۲-۲۲ ۱۰:۲۲

مرد وطن به خودشون هم رحم ندارن .باعث و بانی این گرانی خود مردم هستند.البته ی گروه از خدا بی خبر فقط منتظرن . اینجا قیمت دلار ببرن بالا.

avatar
۱۴۰۱-۱۲-۲۲ ۰۱:۰۹

هر کس باید دنبال کسب خودش بره وقتی کار من دلاره چه لزومی داره دلار و سکه شوخی بردار نیست یه شب دار نداره را از دست میده