• جمعه / ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۷:۴۶
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1401121913295
  • خبرنگار : 50604

مدیرکل کتابخانه های عمومی گلستان:

۴ شهر استان گلستان از نبود کتابخانه عمومی رنج می برند

۴ شهر استان گلستان از نبود کتابخانه عمومی رنج می برند

ایسنا/گلستان مدیرکل کتابخانه های عمومی گلستان از نبود کتابخانه در چهار شهر استان گلستان خبر داد و خواستار همکاری مردم و مسئولان برای بهره مندی مردم این مناطق از نعمت کتابخانه شد.

آخوند میرزا علی شامگاه پنجشنبه در حاشیه جشن کتابخانه گردی در شهر مزرعه کتول در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر ۶۵ کتابخانه در سطح استان گلستان فعال است، اظهار کرد: استان گلستان دارای ظرفیت‌های بالقوه  زیادی در حوزه کتابخانه داری و کتاب است  که باید از این ظرفیت در جهت افزایش فرهنگ کتابخوانی بهره برد.

وی از نبود کتابخانه در چهار شهر استان گلستان خبر داد و افزود: در شهرهای سنگدوین علی آباد کتول، دوزین مینودشت، گلیداغ مراوه تپه و قرق شهرستان گرگان کتابخانه عمومی وجود ندارد و خواستار همکاری مردم و مسئولین برای بهره مندی مردم این مناطق از کتابخانه شد.

مدیرکل کتابخانه های عمومی گلستان با بیان  اینکه بیش از ۷۰۰ هزار کتاب در سطح کتابخانه های استان گلستان وجود دارد و تا پایان سال ۵ هزار نسخه کتاب به این تعداد افزوده می شود، گفت: امسال در ۲۸ کتابخانه عمومی گلستان جشن کتابخانه گردی همراه با نوروزخوانی برگزار می‌شود.

میرزاعلی ارائه خدمات به نابینایان را از دیگر اقدامات اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان عنوان کرد و با بیان اینکه یک‌هزار و ۷۰۰ نسخه کتاب خط بریل و ۴ هزار نسخه صوتی در اختیار روشندلان قرار دارد، افزود: روشندلان استان در دو کتابخانه گرگان و گنبدکاووس عضو هستند که آمار ثبت شده در کتابخانه میرفندرسکی گرگان ۱۵۰ نفر روشندل است.

وی اعضای کتابخانه‌های استان را ۴۲ هزار و ۹۱۰ نفر برشمرد و افزود: از این تعداد، ۱۳ هزار ۲۲۰ نفر کودک، ۱۲ هزار و ۷۷۶ نفر نوجوان، ۸ هزار ۲۲۱ نفر جوان و ۸ هزار و ۱۸۱ نفر بزرگسال هستند.

این مقام مسئول با بیان اینکه میانگین اعضای کتابخانه‌های روستایی استان ۴۰۰ نفر است، تصریح کرد: اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی گلستان آماده است در روستاهای با جمعیت بالای دو هزار و ۵۰۰ نفر با همکاری دهیاری‌ها کتابخانه ایجاد کند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی گلستان با تأکید بر اینکه «گلستان» از لحاظ سرانه کتابخانه رتبه پانزدهم را در کشور دارد، ادامه داد: از کتابخانه‌های استان ۳۵ باب شهری، ۲۸ باب روستایی، ۱۱ باب مشارکتی و یک باب مستقل است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha