سید صولت مرتضوی امشب در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری مازندران که در استانداری مازندران برگزار شد با اشاره به اینکه وجود اقلیم مناسب، وضعیت جغرافیایی مطلوب و نیروی انسانی ماهر با تجربه و کارآمد، ساز اشتغال را در مازندران باید کوک کند، اظهار کرد: نرخ اشتغال ۱۵ درصدی مازندران در حوزه کشاورزی باید به شدت افزایش یابد.
وی افزود: آبزی پروری، دام و طیور و کشت محصولات گلخانهای از مزیتهای بخش کشاورزی مازندران است که باید از این ظرفیتها در راستای ایجاد اشتغال استفاده شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه مازندران در راستای ایجاد اشتغال پایدار از ظرفیتهای بیبدیلی برخوردار است، خاطرنشان کرد: ایجاد اشتغال در راستای امیدآفرینی و امیدبخشی در جامعه، رمز عبور ما از وابستگی است.
این مسئول با اشاره به فرمایش رهبری در ارتباط با موضوع اشتغال مبنی بر اینکه "باید مانند دوران دفاع مقدس، قرارگاه اشتغال در کشور ایجاد کرد"، گفت: در راستای تحقق این دیدگاه رهبری باید با تلاش شبانه روزی به تکلیف و وظیفه شرعی خود عمل کنیم.
مرتضوی افزود: هر کسی که به بلوغ مدیریتی رسیده باشد باید با تلاش و سخت کوشی زیاد، زمینه اشتغال افراد را در کشور فراهم کند.
وی با بیان اینکه از سال ۱۳۹۰ به بعد رشد اقتصادی کشور منفی بود و دولت سیزدهم با منفی نیم درصد دولت را تحویل گرفت، افزود: کسری بودجه سال ۱۴۰۰ و همچنین کمبود ارز ترجیحی مشکلاتی را برای دولت ایجاد کرد و از محل فروش اوراق و اموال مازاد نیز هر چند ۶۰۰ هزار میلیارد تومان درآمد کسب کرد اما باز هم موانع فراوانی روبروی دولت بود که با تلاش و سخت کوشی از آنها با موفقیت عبور کردیم.
وزیر کار ادامه داد: باید از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان در راستای ایجاد اشتغالزایی پایدار و اصولی به شکل مطلوب استفاده کرد.
مرتضوی از بیکاری به عنوان بزرگترین آسیب اجتماعی در کشور نام برد و افزود: منویات رهبر معظم انقلاب در ارتباط با ایجاد اشتغال پایدار باید مورد توجه بیش از پیش مسئولان دستگاههای اجرایی قرار گیرد.
به گفته وی، دولت سیزدهم ایجاد یک میلیون فرصت شغلی جدید را هدف گذاری کرده است و ایجاد اشتغال از طریق پیامک، تلفن و بازدید میدانی به طور مداوم رصد و پیگیری میشود.
مرتضوی تصریح کرد: در سال جدید در بخش تبصره ۱۸ منابع مالی خوبی در نظر گرفته شده است و با همکاری استانداران توزیع خواهد شد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه واحدهای تولیدی که به بانکها بدهکار هستند نباید تعطیل شوند، افزود: احیا و راه اندازی اینگونه واحدها از رویکردهای اصلی است.
انتهای پیام
نظرات