بصیرالله نعمت الهی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: روز کلنگزنی هنرستان به همه دانش آموزان سفارش کردم که اگر دنبال سعادت دنیا و آخرت خود هستید، فقط بنده خدا و به امید لطف خدا باشید و بدون منت به خلق خدا خدمت کنید و انتظار جبران و قدردانی هم نداشته باشید.
وی افزود: دانشآموز کلاس سوم ابتدایی که بودم معلم ما، مرحوم امینی شعری به ما یاد داد با این مفهوم که در زمان تولد، آدم گریان است و همه اطرافیان خندان هستند پس ای انسان کاری بکن که وقت مردن، تو خندان باشی و مردم در فراق تو و خوبیهای تو گریان باشند و همیشه با این الگو زندگی کردهام.
وی افزود: فرزندان کشور علاوه بر درس نظری، باید یک مهارت شغلی هم بلد باشند بنابراین سال ۹۳ که دبیرستان بصیر نوش آباد به بهره برداری رسید، ساخت هنرستان را پیشنهاد کردم، زیرا که درس خواندن فقط کافی نیست، دانشآموزان باید به فکر اقتصاد خود باشند تا سربار جامعه نباشند.
نعمت الهی گفت: برای توسعه کشور باید دانش آموزان متخصص پرورش داد که برای جامعه مفید باشند و حالا که با ساخت هنرستان فنی و حرفهای آرزوی سی ساله من برآورده شده است، امیدوارم مرحله سوم مجتمع و ساخت مجموعه ورزشی بصیر هم برای سلامت جسم و روح بچههای نوش آباد به زودی آغاز شود.
به گزارش ایسنا، هنرستان فنی و حرفهای نوش آباد، در زمینی به مساحت دوهزار متر و زیر بنای ۶۰۰ متر مربع با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال توسط حاج بصیرالله نعمت الهی ساخته شده که شامل شش کلاس درس، سه اتاق اداری، دو کارگاه آموزشی و یک نمازخانه طراحی شده است.
حاج بصیرالله نعمت الهی، در مهرماه ۹۳ نیز دبیرستان بصیر را در نوش آباد ساخته است.
انتهای پیام
نظرات