به گزارش ایسنا، عبدالوحید محمدی، امروز(16 اسفند) در اولین رویداد استانی فناورانه کشاورزی و منابع طبیعی -در مسیر کشاورزی دانش بنیان- در کرمانشاه، با بیان اینکه از اول پاییز امسال دشمنان جنگ ترکیبی سنگینی را با هدف براندازی نظام طراحی و اجرا کردند، گفت: این تیر آخر دشمنان را هم به یاری خداوند و بصیرت مردم ولایی ایران اسلامی خنثی خواهیم کرد.
وی از تحریم اقتصادی به عنوان آخرین حربه دشمنان برای ضربه زدن به اسلام و انقلاب یاد کرد و افزود: شرایط کنونی شرایط فوق العاده سختی است که اگر بتوانیم از آن گذر کنیم، هیمنه اقتصادی آمریکا را هم همچون هیمنه نظامی آن میشکنیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه توضیح داد: بعد از جنگ جهانی دوم هیچ کشوری جرات حمله نظامی مستقیم به آمریکا را نداشته، در حالیکه ما در جریان حمله نظامی به عین الاسد هیمنه نظامی آمریکا را شکستیم.
محمدی در ادامه از ماجرای مسمومیت دانش آموزان به عنوان یکی از توطئههای جدید دشمنان برای به هم زدن آرامش روحی و روانی مردم یاد کرد و افزود: دشمنان ما آنقدر مفلوک و ناتوان شدهاند که برای رسیدن به اهداف خود برای ضربه زدن به اسلام و انقلاب حتی به دانشآموزان هم رحم نمیکنند.
وی شرایط این روزهای کشور را با روزهای پایانی جنگ تحمیلی و حمله صدام به شهرها مقایسه کرد و افزود: دشمنان امروز هم در قضیه مسمومیت دانش آموزان، مثل همان زمان که با حمله به شهرها میخواستند آرامش روحی رزمندگان در خط مقدم را گرفته و از این طریق به ما ضربه بزنند، فقط میخواهند آرامش فکری را از ما بگیرند.
وی اشاره ای هم به حضور پرشور مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال داشت و گفت: انصافا مردم ولایت مدار ایران اسلامی در راهپیمایی 22 بهمن جواب دندان شکنی به دشمنان اسلام و انقلاب دادند و حضور بی سابقه مردم ولایی ایران اسلامی در این راهپیمایی بار دیگر دشمنان را از توطئه چینی علیه اسلام و انقلاب مایوس کرد.
محمدی سپس با اشاره به ورود خوب نخبگان ایرانی در قالب شرکتهای فناور و دانش بنیان در جریان تحریمهای ظالمانه، گفت: امروز نخبگان و جامعه علمی کشور سربازان خط مقدم جنگ اقتصادی هستند و شرایط را برای رجزخوانی در برابر دشمنان مهیا کردهاند و باید دستبوس این عزیزان باشیم.
وی با بیان اینکه باید تجاری سازی تحقیقات و پایان نامههای دانشگاهی در اولویت قرار بگیرد، گفت: باید به سمتی برویم که از علم و فناوری در بخش اقتصادی استفاده کنیم و نگذاریم پژوهش ها و پایاننامه های دانشگاهی در کتابخانهها خاک بخورند.
وی با اشاره به حمایت از تجاری سازی تحقیقات در استان، گفت: آمادگی داریم به سمت اقتصادی شدن علم و فناوری در استان برویم.
محمدی در ادامه اشاره ای هم به ضروری بودن اجرای الگوی کشت در بخش کشاورزی استان داشت و گفت: اجرای الگوی کشت را حتی در شرایط پُرآبی هم باید در برنامه داشته باشیم تا بتوانیم از ظرفیتهای خود استفاده بهینه داشته باشیم و درآمدهای کشاورزان را بالا ببریم.
محمدی با اشاره به ابلاغ الگوی کشت از سوی جهاد کشاورزی در سال جاری، خواستار نظارت بیشتر بر اجرای دقیق اجرای الگوی کشت در استان شد.
انتهای پیام
نظرات