• سه‌شنبه / ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۱:۴۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1401121611865
  • خبرنگار : 30057

اعلام آمادگی ۱۰۰ عضو هیات علمی برای داوری سومین دوره رقابت علمی کنز

اعلام آمادگی ۱۰۰ عضو هیات علمی برای داوری سومین دوره رقابت علمی کنز

رییس رقابت علمی کنز گفت: بیش از ۱۰۰ عضو هیات علمی و استاد دانشگاه برای داوری سومین دوره رقابت علمی کنز اعلام آمادگی کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از ستاد ارتباطات و ترویج بنیاد مصطفی(ص)، دکتر سعید سهراب‌پور در جلسه تبیین داوری و ارزیابی سومین دوره رقابت علمی کنز، اعلام کرد: مرحله غربالگری آثار سومین دوره رقابت علمی کنز انجام شده و نتایج آماده شده است. بالغ بر ۱۰۰ عضو هیات علمی و استاد دانشگاه اعلام آمادگی کردند تا داوری این دوره را نیز انجام دهند. تا فروردین ۱۴۰۲ مرحله ارزیابی آثار انجام می‌شود و برگزیدگان در یک برنامه رقابتی نهایی معرفی می‌شوند.

رئیس رقابت علمی کنز اظهار کرد: جایزه مصطفی(ص) هر دو سال یک بار برگزار می‌شود و رسانه‌های جهانی از آن به عنوان نوبل اسلامی یاد می‌کنند؛ زیرا جایزه بسیار بزرگی است که یک ریال هم از دولت نمی‌گیرد. مبلغ این جایزه را خیرین و افراد علاقه‌مند به علم و دانش پرداخت می‌کنند و دانشمندان برجسته‌ای نیز برگزیده جایزه مصطفی(ص) بوده‌اند.

جایزه مصطفی(ص) فعالیت‌های جنبی دیگری نیز دارد که برای ترویج علم در بین کشورهای اسلامی برگزار می‌شود؛ برنامه استپ یک کنفرانس علمی است که همزمان با جایزه مصطفی(ص) در ایران و در فاصله دو سال در کشورهای دیگر برگزار می‌شود و بین دانشمندان کشورهای اسلامی ارتباط قوی به وجود می‌آید.

یکی از برنامه‌های بنیاد مصطفی(ص)، رقابت علمی کنز است که برای تشویق جوانان و دانشمندان تا ۴۵ سال در زمینه‌هایی برگزار می‌شود که کشورهای اسلامی به آن بیشتر نیاز دارند.

اردیبهشت گذشته دومین سال برگزاری این رویداد از سوی بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) بود، در این رقابت دانشمندان، دستاوردهای علمی خود را به دبیرخانه ارسال می‌کنند و پس از داوری، بهترین راه‌های علمی برای حل مسائل مبتلابه کشورهای اسلامی پیدا می‌شود.

دانشمندان، فیلم ۳ تا ۵ دقیقه‌ای از آثار علمی خود را تهیه کرده و برای داوران می‌فرستند.

موضوعات ۶ گانه این رقابت شامل معدن و صنایع معدنی؛ اقتصاد، بانکداری و تامین مالی؛ آب، محیط زیست و انرژی؛ سلامت و فناوری پزشکی؛ فناوری اطلاعات و ارتباطات و حمل و نقل است.

سومین دوره رقابت علمی کنز در دو بخش آزاد و چالش‌ها برگزار می‌شود. «کنز» فقط یک رقابت نیست، ممکن است دانشمندان با شرکت در این رقابت، بازار برای ایده خود در کشور خود و دیگر کشورها پیدا کنند.

دانشمندان جوان در دوره گذشته رقابت علمی کنز در قالب ۱۳ پاویون، آثار خود را ارسال کردند و ۶۵۸ اثر از ۲۵ کشور ارسال شده بود که ۲۰ اثر از کشورهای ایران، مالزی و بنگلادش به مرحله نهایی رسیدند و از بین این تعداد ۶ اثر نهایی شدند و جایزه گرفتند.

سعید سهراب‌پور، رئیس رقابت علمی کنز در این جلسه برگزاری رقابت علمی کنز را بستری برای شناسایی افراد دانست و گفت: در سال ۹۷، حدود ۶۰۰ اثر از ۱۵ کشور در دور اول رقابت کنز دریافت شد.

فراخوان سومین دوره رقابت علمی کنز ۷ آبان ۱۴۰۱ منتشر شد و علاقه‌مندان تا ۲۰ بهمن ماه فرصت داشته‌اند آثار خود را در قالب یک فایل تصویری سه تا پنج دقیقه‌ای از راه حل ابتکاری و علمی خود برای رفع مسائل مهم جهان اسلام به نشانی kans.mstfdn.org ارسال کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha