حسین جوادی امشب در آئین اختتامیه نخستین جشنواره شهرستانی "انتظار" که در سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ وارشاد اسلامی بابل برگزار شد، اظهار کرد: شعر هنر خدادادی است که شما را از حصر زمان و مکان جدا میکند.
وی افزود: رمز ماندگاری نام مولوی، حافظ، سعدی و غیره شعری بوده که آنها را از محدودیت زمان ومکان خارج کرده و به همه عصرها پیوند داده است.
مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی مازندران، با اشاره به اینکه بسیاری از باورها، اعتقادات و اندیشههای امروز صف نونی شده است، گفت: وقتی به نان رسیدیم خیلی از باورها و ایمان حتی جان خود را برای نان دادیم. .
جوادی با اشاره به اینکه باید مفهوم عمیق پشت شعر شاعران نهفته باشد، گفت: شعر باید راهبرد دراز مدت داشته، اسیر و محدود به زمان نباشد.
این مسئول یادآور شد: ضروری است شاعران متناسب با شرایط سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جامعه شعر بگویند و روشنگری و نقش آفرینی کنند.
وی بر ضرورت توجه به حوزه شعر و شاعری تاکید کرد و گفت: هنرمندان به ویژه شاعران افسران حوزه فرهنگی هستند زیرا شاعر میتواند با شعر خود جریان بزرگی را در جامعه به حرکت درآورد و به بسیاری از مسائل سمت و سو دهد.
۱۲ اثر منتخب شعر انتظار
"میثم رنجبر" دبیرجشنواره شعر انتظار نیز با اشاره به اینکه به حوزه شعر مهدوی و انتظار کم پرداخته شده است و جای این مهم در هنراحساس میشود، گفت: شاعران به مسئله مهم انتظار امام عصر کم توجهی کردهاند.
وی با بیان اینکه از زمان انتشار فراخوان در مدت کمتر از ۲۰ روز ۲۴۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است، افزود: از ۲۴۰ اثر ۱۲ اثر برای جشنواره انتظار انتخاب شد.
دبیر اجرایی جشنواره تصریح کرد: با توجه به استقبالی که از جشنواره شد انتظار داریم سالهای آینده به نمایندگی بابل به صورت استانی و ملی برگزار شود تا گام موثری در ترویج فرهنگ انتظار برداشته شود.
رنجبر گفت: با توجه به اینکه ولایت پذیری مردم مازندران و شهرستان بابل زبانزد است اما در حوزه شعر مهدوی کم کار شده است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام
نظرات