• دوشنبه / ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ / ۲۱:۱۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1401121511504
  • خبرنگار : 71594

میرسلیم: قدرت کار جهاددانشگاهی به دانش بنیان بودن آن است

میرسلیم: قدرت کار جهاددانشگاهی به دانش بنیان بودن آن است

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: جهاددانشگاهی در سال‌های بعد از پیروزی انقلاب کارهای ارزنده‌ای انجام داده و قدرت کار این نهاد به این مساله باز می‌گردد که دانش بنیان بوده است.

به گزارش ایسنا، مصطفی میرسلیم امروز (دوشنبه- 15 اسفند) ضمن بازدید از نمایشگاه «گزیده دستاوردهای جهاد دانشگاهی» که در محل نمایشگاه‌های مجلس شورای اسلامی در حال برگزاری است، بیان کرد: اقدامی که در قالب نمایشگاه توسط جهاد دانشگاهی انجام گرفته اقدام خوبی بود اما به نظرم کمی دیرهنگام بود و به نظرم اگر در سال 99 این نمایشگاه برپا می‌شد با توجه به قابلیت‌هایی که در جهاددانشگاهی وجود دارد می‌توانست در استفاده برای نمایندگان موثرتر باشد.

وی در ادامه عنوان کرد: الحمدلله جهاد دانشگاهی در سال‌های بعد از پیروزی انقلاب کارهای ارزنده ای انجام داده و قدرت کار جهاد دانشگاهی به این برمی‌گردد که دانش بنیان بوده است. یعنی معمولا فعالیت‌هایش را با محوریت اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها انجام داده است که از ویژگی جهادی تخصص و تعهد برخوردار بوده‌اند و نتایج ارزنده‌ای در حوزه‌های مختلف فنی، کشاورزی، پزشکی و به ویژه در زمینه علوم انسانی داشته‌اند و کارهای خیلی موثری انجام داده‌اند که موجب افزایش شناخت علاقمندان به ویژه مسئولان است که می‌خواهند تصمیم گیری کنند تا کمکی باشد برای اینکه بتوانند تصمیمات خودشان را متکی بر کار پژوهشی متقن، علمی و دقیق انجام دهند.

عضو کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اینکه می‌گویم پیش از این باید اقدامات جهاد دانشگاهی معرفی می شد به این دلیل است که ما نمایندگان می‌توانیم مسائلی را به عنوان موضوعی که مبتلا به کشور است با دوستانمان در جهاد دانشگاهی مطرح کنیم و از آنها بخواهیم که از کمک همکاران جهاددانشگاهی استفاده کنند تا هم با شناخت دقیق‌تر وارد موضوع شناسی شوند و هم در چاره جویی و پیدا کردن راه‌حل‌ها که تسهیل کننده اطلاعات ما برای قانونگذاری است کمک ما باشند.

میرسلیم در خصوص حمایت‌های مجلس برای پیشبرد اهداف جهاد دانشگاهی تصریح کرد: این نهاد کار دانش بنیان و پژوهشی را شروع کرده و بین مرحله پژوهش تا مرحله تجاری‌سازی چندین قدم است که باید برداشته شود که از لحاظ تشویق‌ها طبیعتا می‌تواند با کمک مجلس انجام شود، اما باید زمینه‌های مورد نیاز جهاددانشگاهی برای اینکه کارهایش موثرتر واقع شود انجام گیرد، یعنی به مرحله‌ای برسد که عامه مردم بتوانند از دستاوردهای این نهاد بهره‌مند شوند که این کارها باید با همکاری بخش‌های دیگری از دولت انجام شود که اگر ما زودتر از این مطلع می‌شدیم می‌توانستیم در قالب بودجه امسال هم این موضوع را پیش بینی کنیم.

وی با تاکید بر اینکه فعالیت‌های جهاد دانشگاهی باید به بهره‌برداری عامه مردم نزدیک‌تر شود، گفت: به عنوان اصل قضیه مجلس می‌تواند کمک کند اما باید بداند که جهاددانشگاهی در چه زمینه‌هایی و در کجا با مشکلات مواجه شده و نیازمند کمک است. مثلا طرح‌هایش از زمینه پژوهشی ابتدا باید به حوزه نیمه صنعتی بیاید و از مرحله نیمه صنعتی وارد مرحله صنعتی شود و بعد وارد مرحله تجاری‌سازی شود و اینها رشدهایی است که باید مرحله به مرحله انجام شود و اگر جایی مشکلی وجود داشت ما بتوانیم با همفکری خود جهاد دانشگاهی چاره جویی کنیم تا آینده درخشان‌تری داشته باشند.

نمایشگاه «معرفی گزیده‌ای از دستاوردهای جهاد دانشگاهی» با شعار «جهاددانشگاهی؛ الگوی ایرانی ـ اسلامی پیشرفت دانش‌بنیان» و با هدف آشنایی بیشتر نمایندگان مجلس شورای اسلامی با دستاوردهای این نهاد از روز شنبه (۱۳ اسفندماه) آغاز شده و تا روز سه‌شنبه (۱۶ اسفندماه) از ساعت ۸ تا ۱۶ در محل نمایشگاه‌های مجلس شورای اسلامی دایر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha