• دوشنبه / ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ / ۲۰:۲۲
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1401121511496

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم مطرح کرد؛

تاثیر مدیریت مصرف برق ادارات استان در گذر موفق از پیک بار تابستان 

تاثیر مدیریت مصرف برق ادارات استان در گذر موفق از پیک بار تابستان 

ایسنا/قم مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم از برنامه ریزی لازم جهت مدیریت مصرف در بخش‌های اداری، صنعتی و کشاورزی در گذر از پیک بار تابستان سال آینده خبر داد.

یوسف صادقی در حاشیه شورای اداری قم، گفت‌وگو با ایسنا مدیریت تقاضا را از محورهای مهم برنامه هفتم توسعه عنوان کرد و افزود: این رویکرد مهم می طلبد از راهکارهایی مثل توجه به الگوی مصرف، مدیریت و جابجایی بار و پیکسایی در زمان پیک بار، استفاده از مولدها در ادارات و سایر بخش ها، هوشمند سازی شبکه و رویت پذیری و کنترل پذیری مصرف برق استفاده شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم تصریح کرد: از برنامه‌های مهم و مورد تاکید صنعت برق، عدم اعمال مدیریت بار به صورت تجمعی است که این مهم هوشمند سازی و کنترل پذیری مصرف برق مشترکین را نیاز دارد و عدم اعمال مدیریت بار از طریق فیدرهای فشار متوسط بلکه به صورت نقطه‌ای با تاکید بر رعایت الگوی مصرف موجب اعمال دقیق مدیریت مصرف بار با رویکرد عدالت محور خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم با تاکید بر مصوبه‌ای از سوی هیئت دولت که در آن به کاهش مصرف برق در ساعات اداری تاکید شده است افزود: دستگاه‌های اجرایی مکلف‌اند به میزان حداقل ۳۰ درصد نسبت به مصرف دوره مشابه در ساعت اداری و در ساعات غیر اداری به میزان ۶۰ درصد مصرف با اولویت خاموشی سیستم‌های سرمایشی اقدام نمایند.

صادقی بیان کرد: در موضوع مدیریت مصرف تابستان سال گذشته، شرکت توزیع نیروی برق استان قم در بخش صنعت ۶۵ مگاوات، در بخش کشاورزی ۱۵ مگاوات، در بخش اداری ۲۲ مگاوات و در بخش مولدهای ۱۲ مگاوات و جمعا به میزان ۱۱۴ مگاوات در استان اعمال مدیریت مصرف انجام شد، دستگاه‌های اجرایی استان با اجرای طرح کنترل پذیری و نصب کنتورهای هوشمند، همکاری قابل توجهی را در گذر از پیک تابستان سال ۱۴۰۲ با شرکت توزیع نیروی برق استان خواهند داشت.

وی در پایان تاکید کرد: کنترل‌پذیر کردن لوازم اندازه‌گیری و هوشمند سازی کنتورهای مشترکان برق، یک تکلیف قانونی است و می‌بایست تمام اشتراک های اداری نیز به صورت تک مشترک کنترل‌پذیر شوند و ادارات با استفاده از ظرفیت های قانونی و با هزینه خود، نسبت به کنترل‌پذیر کردن لوازم اندازه‌گیری اقدام کنند و این مهم می‌تواند در پایداری شبکه و اعمال مدیریت مصرف بار کمتر در بخش کشاورزی و صنعتی منجر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha