جلیل شهریاری در گفت وگو با ایسنا- افزود: ما می توانیم با روش های جدید از مدلهای خطی که دست و پای ما را گرفته است، عبور و افق روشن را برای خودمان ترسیم کنیم.
وی با تاکید بر اینکه با ترویج فرهنگ مهارت آموزی به سراغ مردم به خصوص جوانان برویم، افزود: با هر روشی با تک تک جوانان بنشینیم و با آنان حرف بزنیم و آنان را برای فرا گرفتن رشته های فنی و حرفه ای اقناع کنیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان اعلام کرد: نزدیک به ۳ هزار نفر در محیط کار واقعی آموزش های لازم را فرا گرفته اند و این اتفاق میمون با دست خالی، مذاکره با بخش ها و نهادهای دولتی و خصوصی رخ داده است.
شهریاری به افزایش اعتبارات فنی و حرفه ای اشاره کرد و بیان کرد: هیچ کار زیر ساختی و عمرانی در حوزه اعتبار در طول سال متوقف نمانده و این در نوع خودش بی نظیر بوده است.
شهریاری بر مولدسازی کارگاه با حفظ کاربری تاکید کرد و خاطرنشان نمود: مجمع خیرین مهارت آموزی را راه اندازی خواهیم کرد تا خیرین به فنی و حرفه ای برای طی کردن راه های نرفته کمک کنند.
انتهای پیام
نظرات