علی نظری در آیین آغاز اردوهای راهیاننور دانشجویی سال ۱۴۰۱ لرستان که در گلزار شهدای شهرستان خرمآباد برگزار شد، اظهار کرد: اگر به آیات قرآن کریم مراجعه کنیم شاهد هستیم همین مسیر معنوی در قرآن کریم توضیح داده شده است.
وی با اشاره به آیات ۱۱ و ۱۲ سوره حدید، افزود: مَنْ ذَا الَّذِی یُقْرِضُ اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا فَیُضَاعِفَهُ لَهُ وَلَهُ أَجْرٌ کَرِیمٌ؛ یَوْمَ تَرَی الْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِنَاتِ یَسْعَیٰ نُورُهُمْ بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَبِأَیْمَانِهِمْ بُشْرَاکُمُ الْیَوْمَ جَنَّاتٌ تَجْرِی مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِینَ فِیهَا ۚ ذَٰلِکَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِیمُ؛ کیست که به خدا وامی نیکو دهد تا خدا آن را برای او دو چندان کند و او را پاداشی نیکو و باارزش باشد؟ {این پاداش نیکو و باارزش در} روزی [است] که مردان و زنان باایمان را میبینی که نورشان پیش رو و از جانب راستشان شتابان حرکت میکند، [به آنان میگویند] : امروز شما را مژده باد به بهشتهایی که از زیرِ [درختانِ] آن نهرها جاری است، در آنها جاودانهاید، این است آن کامیابی بزرگ.
رئیس دانشگاه لرستان ملت ایران را یک الگو برای حرکتکردن در مسیر تمدنسازی دانست و ملت ایران را از آنجا ملتی تمدنْساز دانست که برپایه فرهنگ ایثار و شهادت به دفاع سرزمینی پرداخت.
وی تمایل دانشجویان و جوانان را به شرکتکردن در اردوهای راهیاننور، ناشی از تداوم فرهنگ ایثار و شهادت دانست و اضافه کرد: اردوهای راهیاننور در تداوم مسیر شهدا و مسیری تاریخساز و تمدنساز است.
رئیس دانشگاه لرستان، شرکت در اردوهای راهیاننور را یک تجربه بسیار مفید برای جوانان و دانشجویان دانست و خاطرنشان کرد: به دانشجویانی که در مدت شرکت در اردوهای راهیاننور، بتوانند سوره حدید قرآن کریم را حفظ کنند جایزه خواهد داد.
وی از دانشجویان خواست خاطرات این سفر معنوی را ثبت کنند که ثبت این خاطرات نیز مشمول جایزه خواهد شد.
رئیس دانشگاه لرستان از سازمان بسیج دانشجویی استان خواست سفر معنوی اردوهای راهیاننور، نوعی تجربه مدیریتی هم برای دانشجویان باشد و تا جایی که ممکن است مدیریت کارهای اردوهای دانشجویی راهیاننور برعهده دانشجویان قرار گیرد.
کریمی، مسئول بسیج دانشجویی لرستان نیز در این مراسم نکات و توصیههایی را خطاب به دانشجویان بیان کرد.
انتهای پیام
نظرات