امین فلاح کوشکی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: البته تامین زمین برای اجرای پروژه های آموزشی بر عهده این اداره کل نیست و آموزش و پرورش باید آن را تامین کند اما با این مشکل در استان مواجه هستیم.
وی افزایش هزینه های ساخت را از دیگر مشکلات پروژه های ساخت فضاهای آموزشی خیرساز در این استان عنوان کرد.
فلاح کوشکی اظهار کرد: قبلا یک خیر مدرسه ساز برای ساخت و یا تکمیل یک باب مدرسه ۶ کلاسه روستایی حدود ۱۵۰ میلیون تومان مشارکت می کرد اما رقم مورد نیاز به شدت افزایش یافته و باید بیش از ۲ میلیارد تومان مشارکت داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۵۱ پروژه آموزشی خیر ساز با ۲۰۸ کلاس درس در استان در دست ساخت است، گفت: برای تکمیل این پروژه ها به ۷۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
این مقام مسئول افزود: تامین زمین در استان یکی دیگر از مشکلاتی است که برای اجرای پروژه های آموزشی خیر ساز در استان با آن مواجه هستیم.
وی توضیح داد: علاوه بر آن در تلاش هستیم تا خیران را به سوی ساخت پروژه های شهری که بزرگ تر نیز هستند، سوق دهیم.
وی تاکید کرد: خیران تمایل دارند تا به صورت تک نفره در ساخت یک مدرسه مشارکت داشته باشند اما چون تعهدی که خیران باید برای پروژه های آموزشی شهری انجام دهند، زیاد و هزینه بر است تمایل کمتری به اجرای پروژه در این مناطق دارند.
مدیرکل نوسازی مدارس خراسان شمالی تصریح کرد: البته در خراسان شمالی چند پروژه موفق آموزشی وجود دارد که با همکاری چندین خیر با یکدیگر اجرایی شده است.
انتهای پیام
نظرات