به گزارش ایسنا، رئیس جمهور در ادامه برنامههای سفر دولت مردمی به استان بوشهر، عصر پنجشنبه در نشست "طلایهداران پیشرفت ایران، ویژه فرصتهای سرمایهگذاری و توسعه اقتصادی استان بوشهر" که با حضور فعالان اقتصادی این استان برگزار شد، با تاکید بر اهمیت رفع موانع از پیش پای سرمایهگذاران افزود: وظیفه دولت در حوزه اقتصاد، هدایت، حمایت و نظارت است و بنای دولت مردمی میدان دادن به بخش خصوصی با هدف رونق اقتصادی است.
رئیسی میدان دادن به بخش خصوصی را تضمین سرمایه و سود برای سرمایهگذار توصیف کرد و افزود: اطمینانبخشی به کارآفرینان، به رونق، بالا بردن کیفیت و همچنین دانشپایه کردن تولید کمک خواهد کرد.
رئیس جمهور عرصه اقتصادی امروز را میدان جنگ با دشمنان پیشرفت و ناامیدکنندگان جامعه و فعالان اقتصادی عنوان کرد و اظهار داشت: هدف دشمن در این جنگ ایجاد اختلال، کندی و توقف در اقتصاد، نظام پولی و مالی و همچنین تولید است، اما کشور با همکاری و اراده فعالان اقتصادی به عنوان افسران این جنگ، قطعاً بر دشمنان پیروز خواهد شد.
وی بوروکراسی اداری و پیچیدگیهای سازمانی را از جمله نقاط تمرکز دشمن برای ایجاد یأس در تولیدکنندگان و کارآفرینان توصیف و بر تلاش وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی برای برداشتن این موانع تاکید کرد.
رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه استان بوشهر دارای ظرفیتهای عظیمی برای بهرهبرداری در عرصه توسعه اقتصادی است، تصریح کرد: مرز و دریا دو مزیت و فرصت بسیار مهم برای این استان محسوب میشود که بهرهبرداری بیشتر از این ظرفیت نیازمند برنامهریزی و تلاش بیشتر است.
وی همچنین با بیان اینکه واگذاری بنگاههای اقتصادی به بخش خصوصی اولین گام در خصوصیسازی است نه آخرین گام، بر اقدامات لازم جهت توانمندسازی و حمایت از بخش خصوصی تاکید کرد.
رئیس جمهور در اواسط جلسه، به دلیل همزمانی با اذان مغرب، جلسه را دقایقی برای ادای فریضه نماز مغرب و عشاء ترک کرد.
رئیسی همچنین مسائل و مشکلات مطرح شده از سوی برخی فعالان اقتصادی در این جلسه را بسیار مهم دانست و به دلیل ضیق وقت و در پیش داشتن جلسه دیدار با جمع دیگری از اهالی بوشهر، به معاون اجرایی خود ماموریت داد، جلسه را با فعالان اقتصادی ادامه دهد و موانع و مشکلات پیش روی آنها را به صورت جزئی و دقیق احصا کرده و برای رفع آنها تدابیر لازم را پیشبینی کند.
در این نشست همچنین با حضور رئیس جمهور ۵۳ تفاهمنامه میان استانداری بوشهر با هلدینگها و بنگاههای اقتصادی، از جمله صندوق بازنشستگی کشوری، هلدینگ سکاف، پالایشگاه لیان، هلدینگ بُنسا، شرکت فاتح کیمیا، شرکت فرازصنعت فرشاد و شرکت شایا روبیان در زمینه زیرساخت، آبزیپروری، گردشگری، آموزش و فناوری، احداث پالایشگاه، نیروگاه برق و آب شیرینکن و صنایع پایین دست پتروشیمی با اشتغالزایی برای حدود ۲۵ هزار نفر به امضا رسید.
انتهای پیام
نظرات