• پنجشنبه / ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ / ۲۳:۴۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1401121108432
  • منبع : نمایندگی مازندران

استاندار مازندران خواستار شد

دبیرخانه دیپلماسی آموزشی وزارت علوم در مازندران ایجاد شود

دبیرخانه دیپلماسی آموزشی وزارت علوم در مازندران ایجاد شود

ایسنا/مازندران استاندار مازندران گفت: مازندران با توجه به ظرفیت و موقعیت ویژه دانشگاهی در جذب دانشجویان خارجی، فضای مناسب برای تورهای آموزشی بین‌المللی و همسایگی با کشورهای حاشیه دریای خزر را دارد از این‌رو دبیرخانه دیپلماسی آموزشی وزارتخانه در این استان ایجاد شود.

سید محمود حسینی‌پور امشب در جلسه شورای دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل که با حضور وزیر علوم برگزار شد، با بیان اینکه دانشگاه نوشیروانی بابل و دانشگاه مازندران در بابلسر دارای شرایط ویژه‌ای هستند، مازندران به دلیل استان مرزی با کشورهای حاشیه دریای خزر در موقعیت خاص کریدور شمال - جنوب نیز قرار گرفت، اظهار کرد: موقعیت تبادلات اقتصادی و فرهنگی این استان با کشورهای مختلف به خصوص کشورهای حاشیه دریای خزر بسیار مناسب شده است.

این مسئول وجود سه بندر بزرگ در مازندران و پنج دانشگاه مهم دولتی یک ظرفیت بالقوه برای مازندران است، گفت: دانشگاه نوشیروانی بابل فرصت مهمی در تبادلات علمی و پژوهشی با کشورهای همسایه دارد.به همین دلیل تقاضا داریم دبیرخانه دیپلماسی آموزشی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در مازندران ایجاد شود.

حسینی پور با بیان این که دانشگاه‌های مازندران نیاز به اعتبار خاصی دارند تا توسعه آن دوچندان شود، افزود: فضای فیزیکی دانشگاه‌ها می‌تواند میزبان کمپ‌های فرهنگی، آموزشی و علمی تورهای دانشگاه‌های بین‌المللی شود.

نماینده عالی دولت در مازندران با ابراز عقیده مبنی براینکه اگر دبیرخانه دیپلماسی به مازندران سپرده شود، در اسرع وقت به دانشگاه‌ها می‌سپاریم، تصریح کرد: در اجرای این برنامه تبادل دانشجو، اساتید، علم و تکنولوژی در موضوع دیپلماسی آموزشی گنجانده می‌شود.

دانشگاه باید انسان‌ساز و مبدا همه تحولات باشد

مهدی سعادتی نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه ما برای ایجاد تحول، باید در انتخاب اساتید و هیات‌علمی خودمان برنامه‌ریزی و حساسیت داشته باشیم، گفت: امیدواریم در دانشگاه‌ها موضوعات تجاری‌سازی و هماهنگی قوی‌تری از گذشته داشته باشیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، افزود: نیاز است دانشگاه‌ها در حوزه گردشگری، کشاورزی و ساخت‌وسازها حضور فعال داشته باشند.

سعادتی تصریح کرد: میزان رشد و پیشرفت ما در دنیا حیرت‌آور است؛ در همه عرصه‌ها چند صد نخبه داریم که دشمن از این موضوع عصبانی است.

زمین‌گیر شدن دانشگاه‌ها در سال آینده

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه دانشگاه نوشیروانی بابل در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار داشت، گفت: دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در تولید علم گوی سبقت را با دانشگاه‌هایی که حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان بودجه داشتند، ربود.

علی کریمی‌فیروزجایی افزود: بخش زیادی از توسعه دانشگاه نوشیروانی، مربوط به یک دهه اخیر است در استان چندین دانشگاه فنی و حرفه‌ای داریم که نیازمند نگاه ویژه هستند.

وی خاطرنشان کرد: با اعتبارات دیده شده و تورمی که به وجود آمده بیشتر دانشگاه‌ها در مرداد و شهریور سال آینده زمین‌گیر خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha