• پنجشنبه / ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۲:۵۸
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1401121108164
  • خبرنگار : 50448

با حضور وزیر بهداشت؛

اولین مرکز دیالیز شهرستان دیّر افتتاح شد

اولین مرکز دیالیز شهرستان دیّر افتتاح شد

ایسنا/بوشهر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گغت: مرکز دیالیز با ۶ تخت مجهز برای اولین بار در شهرستان دیّر راه اندازی شده است.

بهرام عین اللهی پنجشنبه ۱۱ اسفند در حاشیه افتتاح مرکز دیالیز بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: پروژه‌های متعددی در حوزه بهداشت و درمان در سفر رئیس جمهور به استان بوشهر افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به افتتاح مرکز اورژانس در کنگان و مرکز دیالیز در دیّر تصریح کرد: ساختمان مرکز دیالیز شهرستان دیر به همت خیر و تجهیزات آن از سوی آتشگاه علوم پزشکی تامین شده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: این مرکز دیالیز دارای ۶ تخت مجهز است و برای اولین بار در این شهرستان راه اندازی شده است. امیدواریم با افتتاح این مرکز خدمات خوبی به نزدیک به ۳۵ بیمار کلیوی این خطه ارائه دهیم.

ساختمان این مرکز با همت و مشارکت فرزندان مرحوم حاج حسن توانا با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال، زیربنای ۲۸۰ مترمربع و در محوطه بیمارستان ساخته شده است.

دستگاه‌های دیالیز خریداری شده از بهترین برندهای موجود کشور است که برای خرید این دستگاه‌ها ۳۵ میلیارد ریال از محل کمک‌های شورای راهبردی پتروشیمی‌های منطقه پارس جنوبی و مبلغ ۳۵ میلیارد ریال نیز از اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی بوشهر هزینه شده است.

مرکز دیالیز بیمارستان امام هادی (ع) دیّر دارای ۶ دستگاه دیالیز است که روزانه در دو نوبت فعالیت خواهد داشت و در صورت نیاز به ۳ شیفت نیز قابل افزایش است.

برای راه‌اندازی مرکز دیالیز به ۴ تا ۶ نفر نیروی بالینی و ۲ نفر نیروی پشتیبانی و خدمات نیاز است که نیروهای مورد نیاز این مرکز از نیروهای مجرب و توانمند تأمین شده است.

در حاشیه افتتاح مرکز دیالیز، دستگاه بی‌خطرسازی پسماند عفونی بیمارستان امام هادی (ع) دیر نیز به بهره‌برداری رسید.

با توجه به حساسیت زباله‌های بیمارستانی و لزوم بی‌خطرسازی آن‌ها، در این مرکز از دستگاهی با ویژگی خردکن و اتوکلاو استفاده شده است که ضمن کاهش حجم پسماند عفونی و پاتولوژیک با انجام عملیات اتوکلاو، بی‌خطرسازی شده و قابلیت دفن همراه با زباله‌های شهری را دارا خواهد بود.

برای خرید این دستگاه مبلغ ۸ میلیارد ریال از محل کمک‌های شرکت متانول کاوه شهرستان دیّر هزینه شده است.

پیش‌ازاین امحاء پسماند عفونی بیمارستان از طریق برون‌سپاری انجام می‌شد که با راه‌اندازی این مرکز ضمن تسریع در عملیات امحاء هزینه‌های ناشی از آن نیز کاهش محسوسی خواهد یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha