به گزارش ایسنا به نقل از مجازسیما، شاید برای شما اتفاق افتاده باشد که میخواهید تلویزیون را روشن کنید و دکمه پاور روی کنترل را فشار میدهید اما هیچ علامتی از روشن شدن نمیبینید. چند بار آن را فشار میدهید اما باز هم اتفاقی نمیافتد، گمان میکنید که باتریها تمام شدند و تصمیم میگیرید که دکمه پاور روی تلویزیون را فشار دهید. با نزدیک شدن به تلویزیون متوجه میشوید که چراغ قرمز چشمک میزند، دکمه پاور را فشار میدهید چراغ پاور خاموش میشود دوباره آن را فشار میدهید چراغ پاور تلویزیون شروع به چشمک زدن میکند، اما چیزی روی صفحه ظاهر نمیشود. ما دلایلی که احتمال دارد این مشکل را برای تلویزیون شما به وجود آورده باشد را در ادامه برایتان شرح میدهیم.
تلویزیون دوو روشن نمیشود اما چراغ آن چشمک میزند
هنگامی که تلویزیون دوو شما روشن نمیشود اما چراغ آن روشن است این مراحل را انجام دهید: سعی کنید با قطع کردن دوشاخه تلویزیون از برق و فشار دادن دکمه روشن کردن تلویزیون به مدت ۱۵ ثانیه تنظیمات راهاندازی را بازنشانی کنید. با انجام این مراحل تنظیمات را به تنظیمات کارخانه باز میگردانید. اگر برای تلویزیون شما این کار جواب نداد تلویزیون را از برق بکشید و دکمه روشن خاموش شدن تلویزیون را به مدت تقریباً ۱۰ ثانیه فشار دهید و این بار ۳ دقیقه صبر کنید. بعد از آن دو شاخه تلویزیون را دوباره به پریز برق وصل کنید و آن را روشن کنید. اگر بعد از این مراحل هنوز چراغ قرمز چشمک میزند میتوان احتمال خرابی برد تغذیه را افزایش داد. در اصل این چشمک زدن چراغ قرمز قابلیتی است که دوو در تلویزیونهای خود قرار داده است که در هنگامی که تنها بخش برد دستگاه دچار خرابی میشود میتوان با بررسی آن حدسهایی در مورد خرابی دستگاه زد.
خرابی محافظ برق
محافظهای ولتاژ همگی از مدار داخلی تشکیل شدهاند و دارای فیوز هستند. گاهی اوقات محافظهای ولتاژ ممکن است از کار بیفتد و این امر باعث چشمک زدن و روشن نشدن تلویزیون دوو شود. محافظها به پریز برق متصل هستند و این میتواند موجب مشکلاتی برای خود آنها هم شود و این مشکل هنگامی خود را نشان میدهد که دستگاههای متصل به آن درست کار نکند. برای بررسی این مورد سعی کنید تلویزیون را مستقیم به پریز برق وصل کنید تا ببینید آیا محافظ برق شما درست کار میکند یا نیاز به تعمیر دارد.
خرابی برد تغذیه دستگاه
در تلویزیونهای دوو به ندرت پیش میآید که ناگهان برد تغذیه دستگاه دچار مشکل شود بدون اینکه چیزی باعث ایجاد آن مشکل باشد. شایعترین دلیل کار نکردن برد منبع تغذیه تمام شدن طول عمر خازنهای آن و باد کردن آنها میباشد. خازنها قطعهای الکترونیکی در برد تغذیه هستند و دارای عمر کوتاهتری نسبت به باقی اجزای این برد میباشد امکان دیگری که وجود دارد که دلیل خرابی این برد باشد به دلیل نوسانات شبکه برق شهر است. برد تغذیه دستگاه میتواند تنها مقدار مجازی از برق را تحمل کند و ولتاژ بالاتر از آن حد مجاز میتواند باعث آسیب به قطعات برد تغذیه تلویزیون شما شود به همین دلیل استفاده از محافظ برق برای محافظت از دستگاه شما ضروری است.
البته این یکی از دلایل خرابی است و باید تلویزیون شما توسط کارشناسان متخصص بررسی شود تا به طور دقیق عیبیابی آن انجام شود و برای تعمیر تلویزیون اقدام شود. مرکز مجاز سیما بهترین خدمات تعمیر تلویزیون دوو را به صورت تخصصی در اختیار شما قرار میدهد. تکنسینهای مجاز سیما در اسرع وقت و با حداقل قیمت خدمات تعمیر و یا در صورت لزوم تعویض برد تغذیه دستگاه شما را انجام میدهند.
خرابی مین برد تلویزیون دوو
مین برد تلویزیون یا همان برد اصلی، از اساسیترین قسمتهای تلویزیون میباشد که همیشه احتمال خرابی آن وجود دارد هر تلویزیون از یک مجموعه شامل سه قسمت: برد تغذیه، برد تیکان یا پردازشگر تصویر و مین برد یا برد اصلی تشکیل شده است. روی این برد اجزایی مانند رم و ورودی خروجیهای صدا و تصویر و فلش است. بعضی وقتها خرابی مین برد عامل چشمک زدن و روشن نشدن تلویزوین دوو میباشد.
برای جلوگیری از خرابی مین برد، بهتر است هر سه سال کابلهای ورودی تلویزیون تعویض شود. قبل از استفاده از هارد دیسک و فلش مموری این حافظهها ویروسکشی شوند، در صورتی که تلویزیون شما هوشمند و اندروید میباشد، فقط از سایتهای مجاز اقدام به دریافت نرمافزار کنید، در غیر این صورت با نصب یک بدافزار تلویزیون شما از کار میافتد و شروع به چشمک زدن میکند.
خرابی بک لایت تلویزیون دوو
گاهی اوقات چشمک زدن تصویر تلویزیون دوو مربوط به خرابی بک لایت تلویزیون میباشد، بک لایت وظیفه روشن کردن صفحه نمایش را دارد، وقتی بک لایت خراب شود، مین برد فرمان قطع کردن ولت بک لایت را میدهد. هزینه تعمیر بک لایت تلویزیون دوو طبق تعرفه اتحادیه میباشد، مرکز مجازسیما تعمیرات بک لایت را با ضمانت شش ماهه انجام میدهد. تعمیر لامپ تصویر تلویزیون دوو در منزل انجام میشود.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات