به گزارش ایسنا دکتر محمد علی زلفیگل در اختتامیه جشنوارههای خوارزمی با اشاره به حضور رئیسجمهوری در این مراسم، افزود: رئیسجمهوری در هر ماه یک جلسه در حوزه آموزش عالی و وزارت علوم اختصاص داده است و این حکایت از آن دارد که رئیسجمهوری به علم، فناوری و نوآوری توجه ویژهای داشته و دارد.
وی ادامه داد: ما به تأسی ۵ اولویت را برای وزارت علوم در نظر گرفتهایم و تلاش خواهیم کرد از همه ظرفیتهای گسترده آموزش عالی برای تحقق این ۵ اولویت بهره ببریم.
زلفی گل "مرجعیت و دیپلماسی علمی، فناوری و نوآوری"،" آموزش، پژوهش و بروندادهای هدفمند"،"نوآوری فرهنگی و فرهنگ نوآوری"، "شاگرد، فناور و نوآورپروری" و "تولید خدمت، ثروت و سرمایه از دانش" را ۵ اولویت تعریف شده در وزارت علوم ذکر کرد.
وزیر علوم انتخاب برگزیدگان در جشنوارههای خوارزمی و المپیادهای علمی را در راستای تحقق دو اولویت از ۵ اولویت این وزارتخانه نام برد و یادآور شد: هدف اول تحقق مرجعیت علمی است، چرا که وقتی فردی به عنوان دانشمند، اندیشمند و نوآور انتخاب میشود، مرجعیت علمی را در سطح بین المللی نشان میدهد و چنین فردی را قدر مینهیم و بر صدر مینشانیم.
وی اولویت دوم محقق شده از سوی برگزیدگان رویدادهای علمی را تولید خدمت و ثروت از دانش عنوان کرد و افزود: همچنین با حضور رئیس جمهوری در جشنوارههای علمی، فرهنگسازی صورت میگیرد.
زلفیگل، نیروی انسانی را از سرمایههای ارزشمند کشور توصیف کرد و خطاب به برگزیدگان جشنوارههای خوارزمی، یادآور شد: شماها که انتخاب شدهاید، سرمایههای کشور به شمار میروید؛ یعنی افرادی هستید که در هر جایی و در هر گروه و دانشگاهی که قرار گیرید، وجاهت میدهید.
وزیر علوم اضافه کرد: وقتی یک مرجع علمی در منطقه ضعیف شهر حضور یابد، حتما قیمت زمین آن منطقه و مسکن افزایش مییابد، چرا که با حضور سرمایه انسانی، ارزش آن منطقه افزایش پیدا میکند.
زلفیگل خاطر نشان کرد: از این رو است که ما این جشنوارهها را جدی میگیریم و رئیسجمهوری نیز زمانی برای حضور در این جشنوارهها اختصاص داده است.
وزیر علوم دلیل توجه ایران به علم را انجام کارهایی دانست که بدون علم مقدور نیست و اظهار کرد: با دانش میتوان به کشف سیارهها و سیارکها پرداخت و اقتصادهای آینده را رقم زد و اگر اولویت ما علم است، باید به همان اندازه سرمایه گذاری کرد.
وی با اشاره به توجه ویژه رئیس جمهوری به مقوله علم و فناوری، گفت: امیدواریم دانشجویان و پژوهشگران قدر این فرصت را بدانند و از این فرصت برای پیشرفت کشور نهایت استفاده را ببرند.
انتهای پیام
نظرات