• سه‌شنبه / ۹ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۹:۱۶
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1401120906255
  • منبع : نمایندگی ایلام

آخرین وضعیت پروژه N.G.L دهلران

آخرین وضعیت پروژه N.G.L دهلران
عکس تزئینی است

ایسنا/ایلام مدیر پروژه ان. جی .ال دهلران گفت: این زنجیره پتروپالایش شامل ایستگاه «چشمه خشک» با پیشرفت ۶۴ درصد و ایستگاه «بیات» با پیشرفت ۴۴ درصد به فاصله‌ ۵۶ کیلومتر است و طبق برنامه‌ریزی انجام شده ایستگاه «چشمه خشک» هم زمان با راه‌اندازی ان جی ال ۱۳۰۰ در سال ۱۴۰۲ در مدار راه‌اندازی قرار می‌گیرد.

«یونس کرمی» در نشست با اصحاب رسانه  با بیان کارخانه ان جی ال ۳۱۰۰  دهلران با ۳ هزار و ۱۹۸ نیروی فعال در تراز ۸۳ درصد،  فعالیت خود را انجام می دهد، اظهار کرد:  برنامه راه‌اندازی با توجه به پیشرفت کار پایان ۱۴۰۲ محقق خواهد شد.

وی  با بیان اینکه بخشی از سایت وارد راه اندازی شده ، بخشی در مدار پیش راه اندازی و بخش دیگر نیز در حال تکمیل شدن فعالیت‌ها است‌، تصریح کرد: این زنجیره پتروپالایش شامل ایستگاه چشمه خشک با پیشرفت ۶۴ درصد و ایستگاه بیات با پیشرفت ۴۴ درصد به فاصله‌ ۵۶ کیلومتر است وطبق برنامه ریزی انجام شده ایستگاه «چشمه خشک» هم زمان با راه‌اندازی ان جی ال ۱۳۰۰ در سال ۱۴۰۲ در مدار راه‌اندازی قرار می‌گیرد.

کرمی تاکید کرد: خط انتقال اتان به سمت بندر امام به طول ۱۸۲ کیلومتر به مدت چهار ماه است که شروع شده و در بحث تامین قطعات داخلی و خارجی خوشبختانه تامین کالا در بخش تامین قطعات داخلی این کارخانه موفق عمل کرده و فقط ۲۵ درصد این قطعات از خارج استفاده شده است.

وی با بیان اینکه تمام فعالیت های راه اندازی سایت توسط نیروهای داخلی بوده، افزود: راه‌اندازی پلان و پیش راه اندازی توسط متخصصین ایرانی و مهندسین بومی است و هیچ نیروی خارجی با وجود بعضی دستگاه‌های خریداری شده از خارج حضور ندارد.

مدیر پروژه ان. جی .ال دهلران گفت: تامین آب مجتمع از سد دویرج دهلران به طول ۴۳ کیلومتر با خط ۸ اینچ دهه فجر امسال راه‌اندازی شد.

«لطیف صادقی»  فرماندار ویژه دهلران نیز در این نشست اظهار کرد: دهلران پیشانی توسعه استان بوده و این مهم بواسطه سرمایه گذاری‌ها و اقدامات انجام شده و در دست اقدام حاصل شده است.
 

وی با اشاره به اینکه اصحاب رسانه ظرفیتی مهم و در مسیر توسعه استان نقش آفرینی می کنند، افزود: دهلران دارای ظرفیت های مهمی در نفت و گاز، آب، خاک، کشاورزی، صنعت و گردشگری بوده و یکی از شاخص ترین شهرستان استان است و در کشور نیز پیشرو در فعالیت های اقتصادی می باشد.

فرماندار ویژه دهلران به ۲۲۰ کیلومتر مرز مشترک این شهرستان با کشور عراق اشاره و خواستار بازگشایی مرز چیلات شد و از استاندار و معاونین در پیگیری تکمیل زیرساخت های آن قدردانی کرد.

وی با اشاره به اینکه شرایط برای راه‌اندازی چیلات در دهلران فراهم است، افزود: در این راستا طرف عراقی باید پای کار بیاید، رایزنی ها و پیگیری ها ادامه دارد که امیدواریم این مرز در سال آینده بهره‌برداری شود.

صادقی در ادامه با بیان اینکه آزادراه پل زال به چیلات نقش موثری در تسهیل در دسترسی از داخل کشور به جنوب و غرب کشور و کشور عراق دارد، ابراز کرد: این شهرستان سالانه میزبان عشایری از استان های همدان، لرستان و کرمانشاه است که به همت همه نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی از امنیتی پایدار برخوردار است.

فرماندار ویژه دهلران با اشاره به اینکه دهلران یک سوم خاک ایلام را تشکیل می‌دهد و بواسطه سرمایه‌گذاری‌ها در این منطقه امروز شاهد سرعت آهنگ توسعه هستیم، گفت: دهلران در تولید کلزا دارای رتبه سوم کشور و در تولید گندم نیز دارای برند کشوری هستیم.

وی با بیان اینکه ۸۵ درصد نفت گاز غرب کشور در دهلران است و در این شهرستان امسال ۲ هزار نفر اشتغال‌زایی ایجاد شده است، تصریح کرد: همچنین در تولید نفت و گاز با سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی نفت و در پتروشیمی دهلران شاهد کار های بزرگی هستیم که اشتغالزایی موثری به هم داشته‌اند.

صادقی گفت: مهمترین مطالبه مردم دهلران در حوزه راه هاست که اقدامات خوبی در محور دهلران به اندیمشک انجام و ۳۰ کیلومتر از این محدوده به قرارگاه خاتم برای چهاربانده شدن واگذار شده، پیمانکار در مسیر دهلران به مهران در حال انجام کار و حذف پیچ های نصریان است.

وی گفت: در بحث هدایت آبگرم با توجه به خسارات آن به وسایل برقی مردم اقدامات خوبی شده و با لوله در حال انتقال آبگرم هستیم و پیمانکار مشغول به کار است.

فرماندار ویژه دهلران با اشاره به اینکه در بحث نهضت ملی مسکن ساخت مسکن ویلایی در دستور کار می باشد و این موجب رضایت مندی مردم شده است، گفت: تعیین تکلیف اراضی اختلافی بین مردم این شهرستان و دولت در حال انجام است.

«رضا محمدرحیمی» ، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان  نیز اظهار کرد: در ۲ سال گذشته اولویت در حوزه سرمایه‌گذاری بخش صنعت و معدن اقداماتی چون حفظ و نگهداشت واحدهای تولیدی و صنعتی موجود بوده تا شاهد تعطیلی آنها نباشیم.

وی با بیان اینکه امسال هیچ واحد تولیدی در سطح استان تعطیل نشده است، افزود: پیامد نشست‌های مختلف ستاد تسهیل استان احیای ۳۶ واحد تولیدی بود و استان در این خصوص رتبه چهارم کشوری را به خود اختصاص داده و همچنین در بخش واحدهایی که پایین‌تر از ظرفیت خود کار می‌کردند نیز ۲۲ واحد تولیدی افزایش ظرفیت داشته‌اند.

محمدرحیمی با تاکید بر تسریع پروژه‌های نیمه‌تمام گفت: تلاش ما این است هرچه زودتر پروژه های در دست اجرا را تکمیل و به بهره برداری برسانیم، چراکه این پروژه‌ها تبدیل به ارزش افزوده، اشتغال‌زایی و تولید خواهند شد و هم اکنون ۸۲ هزار میلیارد تومان پروژه های سرمایه گذاری در سطح استان در دست اجراست که با تکمیل و بهره برداری از آنها نقطه امیدبخشی در تولید رخ خواهد داد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت ایلام گفت: برای پروژه ان‌. جی. ال دهلران ۵۴۵ میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی تعریف شده و پروژه پتروشیمی دهلران هم یکی دیگر از پروژه های مهم است که با بیش از ۴۰ درصد پیشرفت و اعتبار مصوب ۵۰۰ میلیون دلاری در حال اجراست.

محمدرحیمی گفت: در پروژه ان. جی. ال دهلران یک هزار نفر و در پتروشیمی دهلران نیز یک هزار نفر اشتغالزایی انجام شده است.

وی به روند ساخت پتروشیمی هلیلان پرداخت و یادآور شد: مشکلات مربوط به زمین و معافیت برطرف شده و برای این پروژه ۱۲۵ میلیون یورو امسال اعتبار سرمایه گذاری خواهد شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی صمت استان، محمدرحیمی گفت: پروژه فولاد ایوان تولید کننده شمش نیمه اول سال آینده تکمیل و به بهره برداری خواهد رسید، این‌ واحد صنعتی یکی از پروره های بزرگ در دست اجرای استان است که با سرمایه گذاری ۱۰ میلیون دلار بهره‌برداری می‌شود.

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha