جواد قناعت، امروز شنبه ۶ اسفند در همایش تقدیر از کارکنان شرکت گاز استان، اظهار کرد: در فصل زمستان و برودت هوا کارکنان شرکت گاز استان در خط مقدم خدمت به مردم قرار داشتند.
به گزارش ایسنا، استاندار با بیان اینکه از زمان استقرار در استان، موضوع گاز را با جدیت دنبال کردیم، گفت: افت فشار گاز معمولاً هر چند سال به دلیل برودت و تشدید سرمای هوا رخ میدهد که در سال جاری به دلیل یخبندان و قطع واردات گاز از کشور تاجیکستان در تأمین انرژی دچار مشکلات کوچکی شدیم.
قناعت با بیان اینکه خراسان جنوبی نیز در انتهای خط گازرسانی و نیز در کنار برخی استانهای پرمصرف گاز کشور قرار دارد، یادآور شد: همین عوامل سبب شده در برودت هوا و مدیریت انرژی گاهاً دچار مشکل شویم که در سال جاری هم پیش بینیها برای افت شبکهها از قبل انجام شده بود.
وی با اشاره به تلاش جهادی و شبانهروزی کارکنان شرکت گاز در دمای زیر صفر درجه برای مدیریت مصرف انرژی در استان گفت: کارکنان شرکت گاز استان در دمای زیر ۲۰ درجه و با تعویض فیلترها و نظارت بر روند شبکهها نگذاشتند قطعی گاز فراگیری در استان شاهد باشیم.
به گفته وی؛ علیرغم افت شدید شبکههای گاز در استان اما با کار شبانهروزی و جهادی کارکنان شرکت گاز، هیچگونه مشکلی نداشتیم و مصرف انرژی در فصل سرما به خوبی مدیریت شد که جای تقدیر دارد.
استاندار اظهار کرد: کار تیمی و هماهنگی که در خراسان جنوبی انجام شد خوشبختانه قطعی گاز مطلق را در استان نداشتیم و فقط در برخی موارد قطعی نقطهای و موردی رخ داد.
قناعت خطاب به کارکنان شرکت گاز خراسان جنوبی گفت: شما در مدیریت مصرف انرژی کاری کردید کارستان! و تلاش مدیر عامل شرکت گاز استان و کارکنان این مجموعه جای تقدیر دارد.
وی با اشاره به اینکه شرکت گاز در یک سال و اندی دولت سیزدهم اقدامات خوب زیرساختی در خراسان جنوبی انجام داده و جزو استانهای پیشرو در سطح کشور است، افزود: در دولت سیزدهم به همت شرکت گاز استان جشن گازرسانی به روستاهای بالای ۲۰ خانوار را گرفتیم و در این مدت گازرسانی به ۴۷۰ روستای بالا و زیر ۲۰ خانوار انجام شده است.
به گفته وی؛ گازرسانی به روستاهای زیر ۲۰ خانوار در تعهد شرکت گاز نیست اما بعد از اتمام گاز رسانی به روستاهای بالای ۲۰ خانوار گازرسانی به روستاهای زیر20 خانوار هم در حال انجام است.
استاندار با تأکید بر اینکه اگر در فصل سرما قطعی موردی گاز را داشتیم نشان از بیکفایتی وزارت نفت نیست بلکه به دلیل ارائه خدمات گسترده و افزایش مصرف است ، خاطرنشان کرد: در زمستان سال جاری در مقطعی کمتر از یک درصد مردم ایران گاز نداشتند در حالی که میلیون ها نفر در آمریکا قطعی گاز مستمر را داشتند، اما رسانههای دشمنان تنها به پررنگ نشان دادن مشکلات ما پرداختند و مشکلات کشورهای خود را انکار کردند.
قناعت تصریح کرد: باید برای مردم به صورت منطقی علت قطع گاز و مقایسه وضعیت ایران با کشورهای منطقه و جهان تبیین و تشریح شود تا خودشان وضعیت مطلوب ما را نسبت به سایر کشورها مورد ارزیابی قرار دهند و به نتیجه منطقی برسند.
به گفته وی؛ تعطیلی ادارات و مدارس، پیشبینی سوخت دوم و قطع گاز صنایع از جمله راهکارهایی بود که در راستای پایداری گاز خانگی انجام شود.
وی با اشاره به اینکه در کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی و با حضور وزیر نفت تصمیمات خوب و مهمی برای استان گرفته شد، بیان کرد: اولین تصمیم اجرای خط لوله گاز از سه راهی دشتک- زابل - سربیشه به قطر ۳۶ اینچ و طول ۳۰۰ کیلومتر و با اعتبار بالغ هشت هزار میلیارد تومان بود که مصوب و ابلاغ شد.
استاندار با بیان اینکه در آینده نزدیک شاهد اجرایی شدن این پروژه خواهیم بود، اظهار کرد: این اقدام بزرگی است که شبکه گاز خراسان جنوبی را پایدار میکند و علاوه بر شمال استان از جنوب استان نیز تغذیه میشویم.
قناعت ادامه داد: موضوع دوم خط ۱۱ سراسری از هرمزگان به قطر ۵۶ اینچ و هزار و 100 کیلومتر و با اعتبار ۷۰ هزار میلیارد تومان است که برای پایدارسازی شبکه گاز شرق کشور در دست مطالعه و برنامهریزی است که این موضوع هم مصوب شد و کارهای مطالعاتی آن آغاز میشود.
وی تصریح کرد: سومین موضوع اجرای خط انتقال فرآوردههای نفتی به عنوان خط تابش به طول 980 کیلومتر و با اعتبار 12 هزار میلیارد تومان از رفسجان کرمان به خراسان جنوبی است که مطالعات آن انجام و مناقصه برگزار شده و در کمیسیون اصل 90 مجلس تأکید شد که روند اجرای طرح سرعت گیرد.
قناعت افزود: بیشتر استانها خط انتقال فرآوردههای نفتی دارند، اما فرآوردههای نفتی در استان به وسیله تانکر تأمین میشود و روزانه سه میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر توسط 120 تانکر به استان حمل میشود که حمل آن مشکلات مختلفی دارند.
به گفته وی؛ خط انتقال فرآوردههای نفتی از رفسنجان به خراسان جنوبی باید در گذشته انجام میشد که اجرایی نشده و در دستور کار جدی دولت سیزدهم قرار گرفت.
استاندار اظهار کرد: در استان در خصوص کارهای زیربنایی مهم و ابر پروژهها در گذشته بیتوجهی شده که اکنون پیگیریهای آن در دولت سیزدهم در حال انجام است که امیدواریم در آینده نزدیک شاهد ارتقاء زیرساختهای خراسان جنوبی باشیم.
وی خاطرنشان کرد: نگاه عدالت محور دولت سیزدهم به استانهای محروم ویژه و خاص است که امیدواریم شاهد توسعه این مناطق از جمله خراسان جنوبی باشیم.
انتهای پیام
نظرات