حجتالاسلاموالمسلمین دکتر محمدجواد رودگر، مدیر گروه فلسفه پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، امروز ۶ اسفندماه در نشست خبری همایش ملی عرفان اهلبیتی که با حضور اصحاب رسانه در سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار شد، گفت: همایش ملی عرفان اهلبیتی توسط گروه عرفان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با همکاری مجمع جهانی و دانشگاه بینالمللی اهلبیت (ع)، موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا (ع)، دانشگاه ادیان و مذاهب، دانشگاه علوم اسلامی رضوی، مرکز پژوهشهای اسلامی سازمان صداوسیما و موسسه تحقیقاتی انوار توحید و با حضور صاحبنظران این حوزه برگزار میشود.
رودگر ورود علما، مراجع عظام تقلید، استادان برجسته، محققان و عرفان پژوهان به این عرصه و برگزاری جلسات بحث و گفتوگو با سه طیف موافقان، منتقدان و مخالفان در مباحث عرفان اسلامی به معنای عام کلمه و عرفان اهلبیتی را از سیاستهای راهبردی این همایش دانست.
دبیر علمی همایش عرفان اهلبیتی، یادآور شد: مقصود ما از عرفان اهلبیتی، عرفانی است که منبع آن آیات قرآن، احادیث و روایات اهلبیت (ع)، ادعیه و نیایشها و در کنار آن سیره عملی و سبک زندگی معنوی معصومین باشد.
وی تصریح کرد: ۸ نشست علمی، ۸ کرسی علمی ترویجی، ۵ پیشهمایش و ۲ جلسه هماندیشی را در راستای برگزاری همایش عرفان اهلبیتی با حضور طلاب، اساتید دانشگاهها و حوزویان و دانشجویان برگزار کردیم.
وی افزود: در مراسم افتتاحیه این همایش، پیام تصویری مرجع عظام تقلید آیت الله جوادی آملی که خود از مدافعان عرفان اهلبیتی هستند به صورت ویژه پخش خواهد شد، همچنین سخنرانی آیت الله علی اکبر رشاد، حجت الاسلام سید یدالله یزدان پناه و حجت الاسلام حمید پارسانیا و رونمایی از کتب و آثار ویژه عرفان اهلبیتی نیز از دیگر بخشهای این همایش ملی خواهد بود.
دبیر علمی همایش عرفان اهلبیتی با بیان اینکه اختتامیه این همایش نیز اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ به میزبانی آستان قدس رضوی در مشهد برگزار میشود، عنوان کرد: سه هم اندیشی علمی نیز تدارک دیده شده که در فاصله زمانی افتتاحیه و اختتامیه در قم و مشهد در حوزه علمیه امام رضا (ع) و دانشگاه بینالمللی اهلبیت (ع) در تهران و همچنین دانشگاه ادیان و مذاهب در قم برگزار خواهند شد.
لازم به ذکر است، همایش ملی عرفان اهلبیتی با حضور اندیشمندان و فرهیختگان این حوزه چهارشنبه شب ۱۰ اسفندماه ۱۴۰۱ همزمان با نماز مغرب و عشا از ساعت ۱۸:۴۵ در تالار استاد موسویان (ره) پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به آدرس قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار میشود و میزبان علاقهمندان به مباحث غنی عرفان اسلامی خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات