به گزارش ایسنا، این جشنواره پس از ثبت نام ۲۸ شرکت کننده برگزار و در نهایت با داوری اساتید معروف آشپزی شهر به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.
داوری جشنواره آشپزی در سه سطح مزه، تزیین و سرعت در تحویل موعد تعیین شده، انجام شد.
در حاشیه جشنواره آش رشته نیز بازارچه موقت عرضه کالا، فروش سمنو، محصولات فرهنگی و پخت فطیر برگزار شد.
اجرای موسیقی، برگزاری مسابقه فرهنگی و اهدای جوایز به قید قرعه به تماشاگران از بخش های جنبی برگزاری جشنواره آشپزی بود.
در این جشنواره خانم ها رسالتی، امان دار و عطار به ترتیب به عنوان نفرات اول، دوم و سوم برگزیده شدند.
انتهای پیام
نظرات