علی جاودانه ظهر امروز (۴ اسفندماه) در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان زنجان با اشاره به اخذ مصوبات اجرایی سامانه پنجره واحد مدیریت زمین در سطح ملی، استانی و تدوین سند مدیریت مخاطرات به مدیریت افتا، اظهار کرد: زیرساخت دادههای مکانی، مجموعهای از سیاستها، استانداردها، شبکههای دسترسی، دادههای مکانی، سازمانها و مردم است.
وی با اشاره به شاخص میزان مشارکت، افزود: زیرساخت داده مکانی ابراز مناسبی برای انجام امور خواهد بود، لذا ارتقای کیفیت دادهها باید مدنظر باشد.
این مسئول با اشاره به دقت، صحت بهروز بودن و سازگاری منطقهای اطلاعات، ادامه داد: یکی از موارد مدنظر این است که دستگاهها خودشان به صورت پایلوت باشند و اطلاعات خود را تحت عنوان پایگاه داده در اختیار سایر دستگاهها قرار دهند.
جاودانه با اشاره به ارائه اطلاعات و تحلیل نتایج قابل اعتماد، اضافه کرد: پیشنهاد میکنم در زیرپرتال این پایگاه، داده مدیریت بحران و کاربری اراضی نیز برای توسعه بیشتر به این سیستم اضافه شود.
رئیس سازمان نقشهبرداری کشور با بیان اینکه دستگاهها ملزوم هستند در حوزه نقشه و ارتقای مکانی استان زنجام به اشتراکگذاری داده خود بپردازند، بیان کرد: این اطلاعات باارزش هستند و توسعه SDI برای برنامهریزیها در سطح استانی و کشوری در آینده قطعا موثر خواهد بود.
وی اذعان کرد: هدف اصلی SDI (زیرساخت ملی دادههای مکانی) را میتوان ارتقاء و بهبود نظام تصمیمگیری و برنامهریزی جامعه، با ایجاد یک زیرساخت مناسب از دادههای مکانی بیان کرد.
این مسئول با اشاره به پایلوت بودن استان زنجان در راهاندازی پنجره واحد مدیریت زمین و پورتال سرمایهگذاری، تشریح کرد: به منظور دسترسی دائمی به اطلاعات بهروز در بستر زیرساختهای اطلاعات مکانی ملّی و استانی، از سوی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان تاکید شده است که وبسرویسهای ثبت شده در ژئوپورتال استانی از لحاظ عملکردی و اتصال بایستی به طور مستمر مورد پایش قرار گیرند.
انتهای پیام
نظرات