حسین کمالی امروز به مناسبت هفته امور تربیتی در جمع اصحاب رسانه با بیان اینکه دراین هفته جریان سازی تربیت اسلامی در خانه، اجتماع و مدرسه مد نظر قرار دارد، اظهار کرد: شعار هفته تربیت اسلامی" تربیت همیشه و همه جا" نام گذاری شده است.
وی با تاکید براینکه جامعه باید در کنار تربیت علمی از آموزش و پرورش خواستار تربیت اخلاقی، سیاسی، زیستی، اجتماعی، فرهنگی و معنوی باشد، افزود: در ترویج و تصویر سازی تربیت اسلامی همه اقشار و ارکان جامعه نقش دارند صرفا آموزش و پرورش متولی تربیت اسلامی نسل جدید نیست.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران برگزاری راهیان نور ویژه دانش آموزان را یکی از برنامههای محوری در تربیت اسلامی نسل جدید دانست و تصریح کرد: امسال ۳۰۰۰ دانش آموز به مناطق عملیاتی جنوب کشور که محور حماسه دفاع مقدس بودند اعزام میشوند و ۱۵۰ هزار محصل در مقاطع مختلف تحصیلی هم به صورت مجازی توفیق سفر به راهیان نور را دارند.
این مسئول با اظهار اینکه موضوع جهاد تبیین از مطالبات رهبری است و در دستور کار آموزش و پرورش مازندران هم قرار دارد، گفت: تاکنون ۱۳۰۰ نشست جهاد تبیین در ۷۸۳ مدرسه انجام شده است.
وی با اعلام اینکه از ۵۲۱ دانش آموز مازندرانی ۳۵ هزار دانش آموزعضو هیاتهای مذهبی هستند، خاطرنشان کرد: ۶۵ درصد مدارس مازندران نمازخانه مستقل دارند؛ ۲۵ درصد نمازخانهها چند منظوره هستند، ۲۲ نماز خانه در ۶ ماه نخست امسال با اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان در ۲ هزار و ۵۰۰ متر به بهرهبرداری رسیدند و ۹۵ نمازخانه هم در دست اجرا است.
متولی نظام تعلیم و تربیت در مازندران از استقبال ۳ هزار و ۴۰ دانش آموز در مراسم معنوی اعتکاف در سال جاری خبر داد و گفت: امسال دانش آموزان در ۷۱ مسجد معتکف شدند.
این مسئول با اشاره به اینکه در ۳۳ شهرستان جشن تکلیف حدود ۲۲ هزار دانش آموز دختر برگزار شد، افزود: ۲۹۰ هزار دانش آموز مازندران درسامانه قرآن و عترت ثبت نام کردند که نسبت به سال گذشته ۱۰۰ هزار نفر افزایش داشت.
کمالی تاسیس خانه "یاریگران زندگی" را از اقدامات مشترک آموزش و پرورش و ستاد مبارزه با مواد مخدر اعلام کرد و یادآور شد: شماره ۱۵۷۰ پل ارتباطی خانوادهها برای مشاوره فرزندان دانش آموز برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی به ویژه اعتیاد به مواد مخدر است.
انتهای پیام
نظرات