کامران جعفری ظهر امروز (۳ اسفندماه) در آیین اختتامیه مرحله استانی دومین دوره مسابقات ملی کتاب سه دقیقهای، با بیان اینکه در مجموعه جهاددانشگاهی استان زنجان سالانه به طور متوسط ۲۵۰ تا ۳۶۰ برنامه فرهنگی برگزار میشود که معرفی کتاب یکی از دلنشینترین این رویدادها است، اظهار کرد: این مسابقات با هدف ترویج مطالعه کتابهای خوب و تقویت مهارتهای بیانی و ارتباطی دانشجویان برگزار میشود و از یک سو تلاش میشود از ظرفیت دانشجویان در معرفی کتابهای ارزشمند استفاده کرد. یکی دیگر از اهداف این جشنواره به اشتراک گذاشتن تجربیات دانشجویان در کتاب و کتابخوانی است.
وی با اشاره به برگزاری سومین دوره مسابقات کتاب سه دقیقهای، تصریح کرد: استان زنجان در دوره اول و دوم حائز رتبههای اول کشوری شد و مزیت همین انتخاب این است که اپلیکیشن نوار ۴۰ اکانت به شرکتکنندگان این دوره با حق اشتراک یکساله داده شده است درحالی که سهم سایر استانها اشتراک سه ماهه بود از طرفی امسال به نسبت سالهای گذشته شاهد افزایش تعداد نفرات شرکتکننده هستیم.
این مسئول با تاکید بر برگزاری پیش رویدادهای معرفی کتاب در دانشکدهها با همراهی اساتید، اضافه کرد: هر کلاس درس، دانشگاه و دانشکدهای میتواند مسابقات اینچنینی را برگزار و نفرات برگزیده به رویداد راه یابند.
جعفری با بیان اینکه موفقیتها اهداف بزرگ و قدمهای آگاهانه و هر چند کوچک را میطلبند، اذعان کرد: معرفی کتاب میتواند در ابعاد یک استارتآپ برگزار شود و افرادی که فن بیان و قابلیتهایی در حوزه کتاب دارند کتابخوانی را با اهداف عالیه فرهنگی و اجتماعی و در قالب کسب وکار نیز ترویج دهند؛ چرا که کتاب و کتابخوانی یکی از پایههای فرهنگی در زندگی انسان است.
در ادامه داود اسلامی گفت: به دنبال برگزاری برنامهها و برنامههای مشابه پر بار در دانشگاه زنجان هستیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه زنجان، با بیان اینکه برای مطالعه و لذت بردن از مطالعه بایستی فرهنگسازی داشته باشیم، افزود: اینکه چگونه از خوانش یک کتاب لذت و به اصطلاح غرق آن شد، حائز اهمیت است.
وی کارکرد برگزاری چنین مسابقاتی را، افزایش انگیزه در مطالعه دانست و ادامه داد: مهمتر از آن، معرفی و به نوعی تشویق به مطالعه، آن حسی است که خوانندگان یک کتاب دارند و در انتقال آن حس تلاش میکنند.
به گزارش ایسنا، مرحله استانی سومین مسابقات ملی کتاب سه دقیقهای استان زنجان با سه برگزیده در بخش عمومی و یک برگزیده در بخش ویژه به کار خود پایان داد.
گفتی است این مسابقه بیش از ۴۰ شرکتکننده داشت که علیرضا صالحی از دانشگاه الغدیر زنجان در رتبه اول، نازنین نظری از آموزشکده قائم در رتبه دوم و مهدی محمدی از دانشگاه زنجان در رتبه سوم قرار گرفته و به مرحله کشوری راه یافتند. همچنین در بخش تخصصی مهدی دانشور از دانشگاه الغدیر زنجان نیز به عنوان نفر شایسته تقدیر معرفی شد.
انتهای پیام
نظرات