• چهارشنبه / ۳ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1401120301804
  • خبرنگار : 71516

واکنش نتانیاهو به درخواست سازمان ملل درباره تعلیق اصلاحات قضایی

واکنش نتانیاهو به درخواست سازمان ملل درباره تعلیق اصلاحات قضایی

پس از اینکه کمیسر حقوق بشر سازمان ملل از رژیم صهیونیستی خواست لایحه‌های اصلاح دستگاه قضایی را به حالت تعلیق درآورد، نتانیاهو واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه رأی الیوم، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درخواست سازمان ملل درباره تعلیق طرح اصلاح قضایی را «غیرمنطقی» دانست.

وی گفت: بهتر است کمیسر سازمان ملل نقض‌های حقوق بشر در ایران و سوریه یا نقض‌های تشکیلات خودگردان فلسطین را محکوم کند.

فولکر تورک، کمیسر حقوق بشر سازمان ملل گفته بود: با توجه به نگرانی مردمی و سیاسی من از دولت اسرائیل می‌خواهم اصلاحات پیشنهاد شده را به حالت تعلیق درآورد و زمینه گسترده‌تری را برای مذاکره ایجاد کند. باید به این مسائل توجه زیادی شود تا تضمین شود که هرگونه تغییری که قدرت دستگاه قضایی را کم یا زیاد می‌کند از حقوق تمام ساکنان اسرائیل حمایت کند.

این اظهارات بعد از آن ایراد شد که کنست(پارلمان رژیم صهیونیستی) با دو لایحه اصلاح دستگاه قضایی موافقت کرد.

اصلاح دستگاه قضایی یک برنامه اساسی در ائتلاف بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی است که با مشارکت احزاب یهودی افراطی تشکیل شده است؛ اما تعداد زیادی از اسرائیلی‌ها با آن مخالف هستند و هر هفته علیه این قانون تظاهرات می‌کنند.

فولکر تورک گفت: تغییرات در دستگاه‌های اصلی تنها باید بعد از مذاکرات گسترده و با توافق سیاسی صورت گیرد. اصلاحات قضایی تا حد زیادی قدرت دستگاه قضایی برای حمایت از حقوق شخصی و حاکمیت قانون را از بین خواهد برد. من نگران این هستم که این اصلاحات حمایت از حقوق تمام افراد به ویژه جوامع و گروه‌های حساس‌تر را که قدرت کمتری برای دفاع از حقوق خود دارند به ویژه اعراب منطقه ۴۸ تضعیف کند.

اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی نیز از دولت خواسته درباره اصلاحات قضایی با مخالفان مذاکره کند.

وی گفت: برخی ناراحت و برخی خوشحال و برخی متأسف هستند. تعداد زیادی از شهروندان نگرانی شدیدی درباره وحدت ملت دارند.

دو پیش‌نویس قانون‌های مذکور به سیاستمداران اختیار زیادی برای تعیین قضات می‌دهد و دادگاه عالی دیگر نمی‌تواند درباره مشروعیت قوانین اساسی حکم بدهد. همچنین دولت قصد دارد به کنست اجازه لغو حکم‌های دادگاه عالی را بدهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha