در این جلسه، "علیرضا قاسمی" مدیرعامل و رئیس هیئتمدیره شرکت آبفای استان، گزارش کاملی در خصوص عملکرد بودجه شرکت در سال ۱۴۰۱ در فصول مختلف از جمله راهبردهای بخش آب و فاضلاب، درآمدها و هزینهها، مصارف مالی، اطلاعات راهبردی و نظارت بر بهرهبرداری، مهندسی و توسعه و بهسازی تأسیسات ارائه داد.
در ادامه جلسه و پس از بررسی گزارش صورتهای مالی و طرحهای عمرانی شرکت توسط حسابرس، ضمن تصویب بودجه سال ۱۴۰۲، بر اساس گزارش ارائه شده توسط رئیس هیئت مدیره مقرر شد طی یک سال آینده شاخص بهرهمندی از فاضلاب به ۲۷ درصد ارتقا یابد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر آبرسانی به ۲۸۰۰ روستای محروم سیستان و بلوچستان در دست اجرا قرار دارد، افزود: تأمین آب ۱۷۵۱ روستا از محل اعتبارات محرومیتزدایی، آبرسانی به ۶۰۰ روستا از محل اعتبارات ملی و ۵۰۰ روستا با مشارکت مجمع خیران وزارت نیرو در قالب این طرح بزرگ عملیاتی شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به حجم عملیات اجرایی در این طرح گفت: اجرای بیش از ۸ هزار کیلومتر لولهگذاری، احداث مخازن ذخیره آب به ظرفیت بیش از ۲۴۰ هزار مترمکعب و ۱۸۰ باب ایستگاه پمپاژ با برآورد اولیه ۷ هزار میلیارد تومان پیشبینی شده است.
قاسمی با بیان اینکه آبرسانی به روستاهای فاقد هرگونه شبکه آب و رفع تنش آبی از روستاهای دچار مشکل در قالب این طرح دیده شده است، اضافه کرد: با تکمیل و بهرهبرداری از این طرح شاخص آبرسانی روستایی استان با جهش حداقل بیست درصدی به حدود ۹۵ درصد خواهد رسید و عقبماندگی سیستان و بلوچستان در این حوزه به طور کامل جبران میشود.
وی عنوان کرد: تاکنون برای ۱۵۰ روستا شبکههای توزیع و خط انتقال فرعی در قالب طرح محرومیتزدایی با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، توسط نیروی زمینی سپاه قدس استان اجرا شده است.
انتهای پیام
نظرات