محمود فیضی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به وضعیت بازار شست و شوی قالی با نزدیک شدن روزهای پایانی سال، گفت: امسال نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش تعرفه شست و شوی فرش داشتیم که ناشی از افزایش هزینه مواد شست و شو، دستمزد کارگر و... بوده است.
وی تعرفه شست و شوی هر مترمربع فرش ماشینی را ۱۵ هزار تومان، فرش دستباف را ۲۰ هزار تومان، فرش دستباف کاشان را ۲۰ هزار تومان، فرش دستباف اعلا ۵۰ رج به بالا را ۲۵ هزار تومان، پالاز موکت را ۱۰ هزار تومان و موکت معمولی را شش هزار تومان اعلام کرد.
به گفته فیضی، تعرفه حمل ونقل فرش نیز به صورت توافقی تعیین میشود و نرخ مصوبی ندارد.
رئیس اتحادیه قالیشوییهای کرمانشاه از فعالیت حدود ۷۰ قالیشویی مجاز در کرمانشاه خبر داد و عنوان کرد: در ایام پایانی سال برخی مراکز غیرمجاز قالیشویی فعال میشوند و تبلیغات گسترده آنها را در خیابانها و فضای مجازی میتوان دید که اعلام میکنند پیشرفتهترین و بهترین هستند که مردم نباید گول این تبلیغات را بخورند.
فیضی از مردم درخواست کرد برای سپردن فرش خود به مراکز قالیشویی حتما از داشتن مجوز آن واحد مطمئن شوند و ادامه داد: همه مراکز مجاز موظفند هم جواز کسب و هم نرخ نامه مصوب را در معرض دید مشتریان نصب کنند.
وی تاکید کرد: همچنین مردم میتوانند با تلفن ۳۷۲۱۷۰۹۷ اتحادیه قالیشوییهای کرمانشاه تماس بگیرند و از داشتن مجوز یک قالیشویی مطمئن شوند.
رئیس اتحادیه قالیشوییهای کرمانشاه بروز هرگونه مشکل در قالیشوییهای غیرمجاز را قابل پیگیری ندانست و عنوان کرد: شستن فرش کار هر کسی نیست و افراد فنی و خبره میخواهد و سپردن فرش به مراکز غیرمجاز میتواند باعث آسیب به فرش و یا حتی مفقودی آن شود.
فیضی به این نکته هم اشاره کرد که مردم شست و شوی فرش را به روزهای پایانی سال موکول نکنند، زیرا در این روزها تقاضا و حجم کار زیاد میشود و قالیشوییها نمیتوانند کیفیت کار خوبی ارائه دهند.
وی همچنین به افراد توصیه کرد از شست و شوی فرش که کاری تخصصی است در منزل خودداری کنند، زیرا هم مصرف آب بیشتری دارد و هم باعث آسیب به فرش و حتی تداخل رنگ آن میشود.
انتهای پیام
نظرات