• دوشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۷:۲۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1401120100021
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

فیلم کشتار حیوانات باری در سیستان و بلوچستان مربوط به سال ۹۴ است

فیلم کشتار حیوانات باری در سیستان و بلوچستان مربوط به سال ۹۴ است

ایسنا/سیستان و بلوچستان دادستان مرکز استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه فیلم کشتار حیوانات باری در استان مربوط به سال ۹۴ است، تاکید کرد: با خاطیان برخورد قانونی شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری سیستان و بلوچستان، مهدی شمس آبادی دادستان مرکز استان سیستان و بلوچستان در رابطه با فیلم منتشر شده در فضای مجازی با مضمون کشته شدن صدها راس الاغ در استان سیستان و بلوچستان به بهانه مبارزه باقاچاق سوخت اظهار کرد: براساس پیگیری های انجام شده فیلم منتشر شده در فضای مجازی مربوط به سال ۹۴ است و همان سال با خاطیان برخورد قانونی شد.

دادستان مرکز استان سیستان و بلوچستان افزود: پرونده انها در دادسرای نظامی مورد رسیدگی قرار گرفت و موضوع جدیدی نیست.

وی بیان کرد: اخیرا هیچ مورد جدیدی در رابطه با کشتن حیوانات باری در استان رخ نداده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha