• یکشنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۵:۲۶
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1401113022426
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

توسعه زیرساخت های سلامت کهگیلویه و بویراحمد نیازمند همراهی خیرین

توسعه زیرساخت های سلامت کهگیلویه و بویراحمد نیازمند همراهی خیرین

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: توسعه زیرساخت‌های سلامت این استان نیازمند همراهی خیرین است.

کیان دهراب‌پور در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه توسعه زیرساخت های درمانی استان نیازمند همراهی بیشتر خیران است، افزود: هم اکنون چندین زیرساخت درمانی شهر یاسوج در کانکس یا ساختمان های استیجاری فعالیت می کند که نیاز است تا خیران نیکوکار در این خصوص مشارکت بیشتری داشته باشند.

وی اظهارکرد: برای مشارکت در توسعه امکانات درمانی و بهداشتی لازم نیست حتما سرمایه کلانی خرج شود بلکه شهروندان می توانند با خرید حتی یک تب سنج در این اقدام خداپسندانه سهیم شوند.

رئیس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: تامین زمین محل احداث مهمترین نیاز مجمع سلامت برای توسعه امکانات درمانی در کهگیلویه و بویراحمد است که شهروندان نیک اندیش می توانند با کمک های هرچند کوچک خود زمینه خریداری آن را فراهم کنند.

دهراب‌پور تصریح کرد: بر اساس بررسی های صورت گرفته از اردیبهشت ماه سال ۸۹ تاکنون بخش عمده ای از فعالیت خیران سلامت در استان غیربومی هستند.

وی استقبال ضعیف از کارهای خیر در استان را ضعف اساسی دانست و ادامه داد: باید به دنبال راهکار باشیم چرا که افراد ثروتمندی در استان هستند که می توانند پیشقدم شوند.

رئیس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: یکی از موانع مشارکت خیران تعدد سازمان هاست و هر سازمانی به دنبال ایجاد موسسه خیریه است که این مساله مشکل ساز می شود.

دهراب پور، تعداد زیاد موسسه های خیریه را، موجب کاهش مشارکت مردم در کارهای خیر دانست و تاکید کرد: این تعدد موسسات خیرین را پراکنده کرده و مانعی برای جذب آنها در کارهای خیرخواهانه برای جامعه می شود.

وی تصریح کرد: دیه های که ناشی از تصادفات است اگر مدیریت بشوند و بخشی از آن در کار خیر هزینه شود کمک و خدمات بزرگی به جامعه ارائه می شود.

رئیس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای دریافت کمک های مردمی در شهرستان های استان شورای خیران سلامت تشکیل شده است و در یاسوج نیز دفتر مجمع خیرین سلامت استان به نشانی میدان حمل و نقل _کوچه مولوی یک آماده دریافت کمک های نقدی و غیر نقدی نیک اندیشان است.

وی افزود: همچنین شماره حساب جاری: ۶۰۱۰۸۴۳۵، شماره رفاه کارت: ۵۸۹۴۶۳۱۵۰۰۱۴۰۰۱۷،شماره شبا: IR۵۳۰۱۳۰۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۶۰۱۰۸۴۳۵ به منظور جلب مشارکت خیران نزد بانک رفاه شعبه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گشایش یافته است.

رئیس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: مجمع خیران سلامت از جمله مراکزی است که برای جذب مشارکت خیران ایجاد شده در کهگیلویه و بویراحمد هم ۱۲ سال است که این تشکل مردمی آغاز بکار کرده که توانسته است با جذب مشارکت خیران نیکوکار بومی و غیربومی گام هایی برای توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی بردارد اما در این خطه نسبت به سایر استان ها سرمایه گذاری های چشمگیر صورت نگرفته است.

دهراب‌پور خاطرنشان کرد: این مجمع خدماتی مانند جذب خیر، توزیع اعتبار به منظور احداث طرح های جدید، خرید تجهیزات، تعمیر و حفاظت از زیرساخت‌های قبلی فعالیت می کند.

دهراب پور ادامه داد: ۵۵ میلیارد تومان اعتبار از سال ۱۳۸۹ برای توسعه زیرساخت‌های سلامت از سوی خیران بومی و غیربومی در استان کهگیلویه و بویراحمد اهدا و هزینه شده است.

وی عنوان کرد: این سرمایه گذاری برای احداث ۲۰ پروژه در دست اجرا یا بهره برداری شده در کهگیلویه و بویراحمد از سوی خیران سلامت اهدا شده است.

رئیس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: هم اکنون سه همراه سرای بیماران در بیمارستان‌های امام سجاد(ع) یاسوج، بی بی حکیمه (س) شهر دوگنبدان و امام خمینی(ره) شهر دهدشت با مشارکت خیرین نیکوکار در دست ساخت است که بین ۱۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

دهراب‌پور تاکید کرد: مرکز جامع بیماران خاص در بیمارستان امام سجاد شهر یاسوج با مشارکت واحدهای تولیدی سینره و طبیعت زنده از دیگر زیرساخت‌های خیرساز استان است.

وی افزود: خانه بهداشت منصور خانی کاکان، خانه بهداشت حیدرآباد لوداب، مرکز جامع سلامت کریک، پایگاه سلامت سوق، مرکز جامع سلامت قلعه دختر کهگیلویه از زیرساخت های بهره برداری شده خیرساز استان کهگیلویه و بویراحمد هستند.

رئیس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: برخی خانوادهای نیک اندیش مانند «محمدتقی توفیقی» و«دبیری» در شهرستان گچساران برای ایجاد زیرساخت های درمانی اقدام به خرید خانه و اهدا به شبکه بهداشت کرده اند.

دهراب‌پور ادامه داد: ایجاد مرکز سرپایی بیمارستان شهید رجایی به همت یک خیر نیکوکار به اسم «حاج‌بابا خادمی»از دیگر گام های استوار خیران برای توسعه امکانات درمانی در سال های اخیر است.

وی اظهار کرد: این مرکز سال ۱۳۹۳ با سرمایه گذاری چهار میلیارد ریالی این خیر احداث و به بهره برداری رسیده است.

رئیس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت کهگیلویه و بویراحمد گفت: خانه بهداشت در شهرستان لنده به متراژ به ۱۱۰ متر مربع هم اکنون به همت خیر گراشی آماده تجهیز است و همچنین یک خیرنیکوکار «گراشی» عملیات اجرایی خانه بهداشت در روستای موگرمون آغاز شد و همچنین عملیات اجرایی یک پایگاه سلامت شهرستان در جاده پاتاوه به دهدشت در زمستان امسال آغاز شده است.

دهراب‌پور عنوان کرد: مرکز درمانی زنده یاد «حاج ظفر تاجگردون»، مرکز جامع درمانی «بازپور» در بوستان باشت از دیگر زیرساخت های ایجاد شده به همت خیران سلامت است.

وی تصریح کرد: بیشتر خیران بومی که مبالغ یا املاک خود را برای تقویت زیرساخت های درمانی اهدا می کنند محل زندگی یا زادگاهشان را برای اجرای محل طرح انتخاب می کند.

به گزارش ایسنا، رئیس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: خیران غیربومی محل سرمایه گذاری های خود را در مناطق دوردست و محروم انتخاب می کنند که در چنین مواردی مسئولان علوم پزشکی ضروری ترین زیرساخت های مورد نیاز را به آنان پیشنهاد می کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha