به گزارش روابط عمومی بنیاد شهید مازندران، سعید کهنسال در جمع مدیران و ذیحسابان دستگاههای اجرایی استان با موضوع جهاد تبیین و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، اظهار کرد: جهاد تبیین یک فریضه قطعی است، همچنین در هر جامعهای که فرهنگ ایثار و شهادت نهادینه شود توقف و عقبگردی وجود نخواهد داشت.
وی افزود: نگاهمان در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت نگاهی قرارگاهی با هدف همافزایی و جمعسپاری است چراکه کار انفرادی خروجی و آثار مناسبی ندارد، تجمیع ظرفیتها اثرگذاری بالایی دارد.
تدوین سند۲۰ ساله ایثارو شهادت
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران از تدوین سند ۲۰ساله ایثار و شهادت خبر داد و گفت: بعد از پایان کار، این سند در اختیار تمام دستگاههای اجرایی قرار خواهد گرفت.
این مسئول با اشاره به ضرورت نگاه همدلانه با دستگاههای اجرایی، تصریح کرد: در بحث اجرای بند ک تبصره ۹ نیازمند همگرایی هستیم، بنیاد شهید و امور ایثارگران صرفا خیمهگاه و متصدی فرهنگ ایثار و شهادت نیست بلکه نیاز به هم افزایی دستگاهها و مردم به شدت احساس میشود.
کهنسال توسل به فرهنگ ایثار و شهادت را تنها راه مقابله با دشمن و امنیت بخشی به جامعه دانست و افزود: در حوزه تخصیص بودجه یک درصدی، ادارات و دستگاهها باید به یک جمع بندی برسیم تا خروجی مناسبی داشته باشیم.
جمعآوری دست نوشته و وصیتنامه شهدا
کهنسال با بیان اینکه جمع آوری دست نوشته و وصیتنامه شهدا اثرگذاری بالایی دارد و باید در دستور کار باشد، تاکید کرد: قرائت آن در جلسات نیز موثر است، بیان خاطره والدین شهدا در دیدارهایی که از جامعه ایثارگری داریم در دستور کار و در حال اجراست.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران،اظهار کرد: با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شاهد زندگی خوب خواهیم بود؛ برای تحقق آن نیاز به ایجاد یکپارچی داریم.
این مسئول همچنین گفت: اختصاص ۲۰ درصد از یک درصد از بودجهها برای رفع مشکلات جامعه ایثارگری در دستور کار است، در راستای اجرای برنامههای عملیاتی نیز نیاز به تبدیل استعدادهای نظری به عملی با هدف تقاضا محوری و تحقق بودجه یک درصدی داریم.
وی تصریح کرد: برگزاری مراسمهای مختلف برای تجلیل از مقام شامخ شهدا و جانبازان در حقیقت تجلیل از آرمانهای شهدا و دستاوردهای انقلاب است که میتواند ما را زنده و پویا نگه دارد.
کهنسال با اشاره به اینکه گاهی یک کار خلاقانه با نگاهی ساده میتواند مشکل بزرگی از جامعه را حل کند، خاطرنشان کرد: تشکیل قرارگاه مجازی رسانهای اقدامی است که به حوزه روایتگری و تولید محتوا میپردازد و به نوعی در مسیر جهاد تبیین صورت میگیرد.
انتهای پیام
نظرات