غلامعلی حیدری شامگاه ۲۶ بهمنماه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران چهارمحال و بختیاری با اشاره به سفر رئیسجمهور به کشور چین، اظهار کرد: ایشان طی تماس تلفنی جویای آخرین وضعیت استان شدند و برای تسریع در خدماترسانی دستوراتی را به معاون اول ابلاغ کردند، وی دغدغه مردم را دارند و پرواز وزیر کشور بهعلت نامساعد بودن هوا لغو شد و احتمالا فردا زمینی و یا پرواز دیگری به استان میآید.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: مردم باوجود تبلیغات دشمنان جمهوری اسلامی در ۲۲ بهمن حضور چشمگیر داشتند و بنابراین شایسته خدمت هستند و باید تلاش کنیم تا دچار مشکل نشویم، برخی میگویند که حجم برف در ۳۰ سال گذشته بیسابقه بوده است و نباید بگذاریم که این نعمت به نغمت تبدیل شود.
وی با اشاره به اینکه برای حل مشکلات ناشی از بارش سنگین برف باید تمام ظرفیتها را بهکار بگیریم، توضیح داد: مرخصی و ماموریتهای تمام مدیران لغو است، تعطیلات چند روز آینده نباید امدادرسانی را تحتااشعاع قرار دهد.
حیدری ادامه داد: در برخی گردنههای کوهستانی ارتفاع برف تا چهار متر نیز رسید و بولدوزرها زیر بهمن ماند و برفروبی دشوار است، امکان اعزام بالگرد برای امدادرسانی وجود ندارد، امکان برفروبی گردنه چری نیست و مقرر شد از سمت خوزستان راه ارتباطی روستاهای در محاصره برف بازفت را باز کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه راه ارتباطی روستاهایی دهستان موگویی در نیز مسدود است، عنوان کرد: هماهنگی لازم صورت گرفت تا راه ارتباطی این دهستان از فریدونشهر اصفهان و لرستان بازگشایی شود.
وی با تاکید بر اینکه تمامی امکانات برای بازگشایی محورهای روستایی و پاکسازی معابر باید به کار گرفته شود، توضیح داد: ماشینآلات با اولویت مناطق بحرانی بهصورت عادلانه توزیع شود، در برخی شهرستانها مانند لردگان، خانمیرزا، فلارد و ... شاهد وقوع سیلاب هستیم، ذوب برف ممکن به ساختمان و ادارات آسیب بزند.
حیدری ادامه داد: از پیمانکاران که دارای ماشینآلات هستند از ظرفیت آنها برای امدادرسانی استفاده شود، فرمانداران دستگاهها را مدیریت کنند تا به مردم آسیب وارد نشود، از ظرفیت نیروهای جهادی برای کمک به مردم، برفروبی پشتبام، کوچههای باریک و ... استفاده شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه آب، برق، مخابرات، گاز و شبکههای تلویزیونی نباید به هیچ عنوان قطع شود، توضیح داد: در فضای مجازی و رسانههای محلی اطلاع رسانی شود تا از مردم نیز همکاری کنند، در غیراینصورت فاجعه رخ میدهد.
وی با بیان اینکه احتمال ریزش کوه و رانش زمین در برخی مناطق چهارمحال و بختیاری وجود دارد، گفت: باید مراقبتهای لازم صورت بگیرد، شهرداران بازگشایی معابر را در دستور کار قرار دهند، برآورد خسارت توسط فرمانداران انجام شود تا جبران کنیم، ریزش کوه ممکن است موجب تلفات شود، اگر خطر تهدید میکند، جاده از سمت خوزستان و اصفهان مسدود شود.
حیدری افزود: روزانه حدود ۴۰ هزار خودرو از جاده ترانزیتی اصفهان -بروجن- لردگان به خوزستان تردد میکند، نیروهای امدادی و راهداری با تدبیر ۵۰۰۰ خودروی گرفتار در برف در گردنه گوشنگلی رهاسازی شد، جان ۵۰ گرفتار نیز نجات پیدا کرد و تلفات جانی نداشتیم.
استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: ۱۰ دستگاه گریدر، ۱۰ دستگاه بولدوزر، پنج دستگاه نفربر زرهی، ۱۰ دستگاه لودر، ۱۰ دستگاه کامیون مجهز به تیغ برفروب، ۱۰ دستگاه آمبولانس کمکدار، دو فروند بالگرد و پنج دستگاه برفخور درخواست شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با اعتبار مرحله اول بحران مسیلها ساماندهی شد، همچنین مقرر شد شش دستگاه بولدوزر و گریدر به مجموعه راهداری اضافه شود، ۸۵۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر بهزودی به استان اختصاص پیدا خواهد کرد و باید برای جذب ظرفیتسازی شود.
انتهای پیام
استاندار اعلام کرد
درخواست تامین ماشینآلات و امکانات برای چهارمحال و بختیاری
ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: ۱۰ دستگاه گریدر، ۱۰ دستگاه بولدوزر، پنج دستگاه نفربر زرهی، ۱۰ دستگاه لودر، ۱۰ دستگاه کامیون مجهز به تیغ برفروب، ۱۰ دستگاه آمبولانس کمکدار، دو فروند بالگرد و پنج دستگاه برفخور از نهادهای متولی درخواست شده است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات