دکتر «محمد پاکزاد» در آیین اختتامیه مرحله استانی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران اظهار کرد: گفتوگو زبان ترجمان دل ، نماینده عقل و کلید شخصیت و در واقع مهمترین دریچهی روح است.
وی با تاکید بر اینکه آسیبها و توسعهنیافتگی جوامع امروز بیشتر از فقر اقتصادی ناشی از فقر فرهنگی است، تاکید کرد: گفتوگو یک داروی موثر فرهنگی است که برای پیشگیری و حتی درمان چنین جوامعی تجویز میشود.
سرپرست جهاد دانشگاهی استان ایلام هدف اصلی از این برنامه فاخر فرهنگی را رسیدن به جامعهی گفتوگو محور و ترویج فرهنگ گفتوگو عنوان کرد و گفت: یکی از خروجیهای مهم این رویداد در راستای تبیین به عنوان یکی از دغدغهها و توصیههای پراهمیت مقام معظم رهبری طی چند سال اخیر است.
پاکزاد تاکید کرد: معظمله به درستی جهاد و تبیین را در کنار هم قرار داده و تاکید دارند شفافسازی باید جهادی انجام شود و از بارزترین شاخصههای جهاد ، اهمیت زمانشناسی و عمل کردن به موقع است؛ پس روشنگری باید به موقع انجام گیرد تا موثر واقع شود.
وی تاکید کرد: در جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد فرهنگی ، پژوهشی برای انجام رسالتش در حوزه فرهنگی، مرکز ملی گفتوگو ، مناظره و آزاداندیشی وابسته به سازمان دانشجویان فعال است و تاکنون ۱۰ دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران نشان خواجه نصیرالدین طوسی در سطح ملی برگزار شده است.
سرپرست جهاددانشگاهی واحد استان ایلام با بیان اینکه مرحله استانی این مسابقات در ایلام با حضور ۱۶ تیم برگزار شد و دو تیم به مرحله منطقهای راه یافتهاند که امیدواریم در آن مرحله هم برای استان افتخار بیافرینند.
در مرحله استانی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در ایلام تیمهای هانا از دانشگاه ایلام ، متشکل از پریسا رستمزاد ، هانیه انوری، امیرحسین محمدی و رضا فرجی به عنوان تیم اول و تیم مکتب چمران نیز از دانشگاه ایلام، متشکل از بهروز جلیل، سیدمصطفی موسویمقدم ، حسین زارعپور و رحیم مساعدزاده به عنوان تیم دوم به مرحله منطقهای این مسابقات راه یافتند.
این مسابقات به مدت ۳ روز در دانشگاه ایلام برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات