یوسف عباس پور شامگاه ۲۵ بهمن در مراسم افتتاحیه رویداد ارائه نیازهای فناورانه در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: ۴۲ شرکت دانش بنیان در استان وجود دارد که ۱۲ مورد از آن شرکت ها در حوزه برق و الکترونیک و ۸ شرکت در حوزه تجهیزات پیشرفته فعالیت میکنند.
وی افزود: وجود منابع انسانی ماهر، پیچیدگی محصولات در حد کشورهای اروپایی، غیرقابل کپی برداری بودن تولیدات، مرتبط بودن محصولات با نیازهای جامعه و احساس مسئولیت اجتماعی از ویژگیهای بارز شرکت های دانش بنیان استان است.
عباس پور تصریح کرد: ۲۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای شرکت های دانش بنیان استان اردبیل منظور شده بود که در هفته های اخیر ۲۵۰ میلیارد ریال آن تامین شده و به زودی در اختیار شرکت ها قرار خواهد گرفت و تاکنون ۲۰ میلیارد ریال به شرکت ها داده شده است.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل گفت: از زمان تاسیس این پارک در استان اردبیل تا ۱۵ شهریور امسال، ۱۱۰ میلیارد ریال اعتبار به شرکت ها داده شده است، در حالی که طی پنج ماه گذشته، نزدیک به ۱۰۰ میلیارد ریال به شرکت ها داده شده و در کنار آن، ضمانت نامه بانکی به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در اختیار شرکت ها قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر افزایش شرکت های دانش بنیان، در نظر داریم ۹۳ شرکت را برای بررسی وضعیت، در اسفندماه به معاونت علمی رئیس جمهوری معرفی کنیم تا در صورت موافقت به شمار شرکت های دانش بنیان استان اردبیل افزوده شود.
رامین صادقی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: در حال حاضر ۹۲ درصد واحدهای تولیدی فعال هستند و این نشانگر شتاب و پویایی شرکت هاست.
وی افزود: صنایع استان باید صادرات محور باشند و حداقل با تولیدات مشابه خارجی رقابت کنند.
نعمت هدایت رئیس مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناور دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه این رویداد نشان می دهد که فناوری و نوآوری در کشور یک انتخاب نیست بلکه یک ضرورت است، گفت: ۱۲۰ فرد صاحب ایده و تولیدکننده دانش بنیان برای شرکت در رویداد ارائه نیازهای فناورانه اولویت دار نامنویسی کرده بودند.
وی با بیان اینکه این مرکز تصمیم گرفت تا مسیر استارتاپی را در استان تغییر دهد، افزود: استارتاپ ها به حمایت استانداری اردبیل نیاز دارند و باید راه های نوآورانه را برای شکوفایی استعدادها در پیش گیریم.
هدایت ادامه داد: متاسفانه خرید محصولات در سیستم تجارت به شکل سنتی است و از این رو محصولات دانش بنیان خریدار لازم را ندارند و باید تولیدات مبتنی بر نیاز را مدنظر قرار دهیم و خوشبختانه ارتباط بین صاحبان ایده و نیازمندی های جامعه در حال تقویت است.
انتهای پیام
نظرات