• سه‌شنبه / ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ / ۲۲:۱۶
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1401112519681
  • خبرنگار : 50474

مدیرکل اجتماعی فرهنگی استانداری کرمان:

زیربنای توسعه شرق استان کرمان، ارتقاء مولفه های اجتماعی فرهنگی است

زیربنای توسعه شرق استان کرمان، ارتقاء مولفه های اجتماعی فرهنگی است

ایسنا/کرمان مدیرکل اجتماعی فرهنگی استانداری کرمان گفت: زیربنای توسعه شرق استان ارتقاء مولفه های اجتماعی فرهنگی است که این موارد در توسعه سایر مولفه ها تاثیر معناداری دارد.

کوروش احمدیوسفی ۲۵ بهمن ماه در جلسه کارگروه شورای فرهنگی، اجتماعی در حوزه سلامت روان شرق استان کرمان اظهار کرد: قرارگاه‌های اجتماعی، فرهنگی موضوعاتی که در بحث آسیب های اجتماعی و جرائم و ناهنجاری‌های اجتماعی را با اولویت پیگیری  می‌کند.

وی با بیان اینکه در حوزه مشارکت های اجتماعی جوانان توانمند سازی مجموعه های مردم نهاد از اهمیت زیادی برخوردار است، تصریح کرد: در این راستا ضروری است برگزاری کارگاه های توانمندسازی سمن های جوانان در دستور کارقرار گیرد.

احمدیوسفی تصریح کرد: قرارگاه ها حوزه اقدام و عمل هستند و صرفا در حد برگزاری جلسه و نوشتن مصوبه نیست، بلکه باید در صحنه وارد شوند و مسائل هر شهرستان به صورت جداگانه آماده و متناسب با آن، دستور اقدام عمل برای رفع مسائل داده شود .

مدیرکل اجتماعی، فرهنگی استانداری کرمان گفت: شورای اجتماعی شرق و قرارگاه فرهنگی و اجتماعی در هر چهار شهرستان شرقی راه اندازی شود .

وی افزود: مسائل اجتماعی راهکار و راه حل اجتماعی دارد و سواد اجتماعی مبنای توسعه سایر بخش‌هاست و اگر سواد اجتماعی یک جامعه توسعه یابد، توسعه‌ی اقتصادی هم اتفاق می افتد.

احمدیوسفی ادامه داد: زیربنای توسعه شرق استان ارتقاء مولفه های اجتماعی فرهنگی است که این موارد در توسعه سایر مولفه ها تاثیر معناداری دارد.

وی تصریح کرد: نگاه‌ها در توسعه متاسفانه اقتصادی و صنعتی است و این مدل نگاه ها در دنیا شکست خورده است زیرا هر کشوری که با نگاه صرفا اقتصادی در جامعه ورود کرده به یک ورشکستگی و عقب ماندگی رسیده است‌.

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان گفت: در بحث آسیب های اجتماعی نمی توان رتبه بندی کرد زیرا یکسری داده ها و موضوعات زیرپوست شهر قرار دارند و خاکستری هستند اما می توانیم بگوییم مسائل اجتماعی ما در شرق استان کرمان خوب نیست.

احمدیوسفی گفت: باید در زمینه افسردگی و پیشگیری از آن کار کرد و سپس در بحث ترمیم آن فعالیت کرد.

وی افزود: سمن ها به عنوان بازوان اجرایی بین نهادها و مردم، نقش تأثیرگذاری در رفع مسائل و مشکلات جامعه و توانمندسازی مردم دارند .سمن ها جریان حیات را تولید می‌کنند و به گونه‌ای جریان سازی، توانمندسازی و حیات سازی می‌کنند .

احمدیوسفی بیان کرد: توسعه کمی و توانمندسازی سمن ها باید در تمام روستاها و محله های شهری درنظر گرفته شود تا سمن‌ها نقش خود را به عنوان بازو و حلقه بین نهادها و مردم ایفا کنند.

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان بیان‌ کرد: در حوزه اقتصادی نیز نیاز است تا سمن ها در کنار نهادها قرار بگیرند و نگاه شناختی برای مردم ایجاد کنند زیرا هر میزان در محله ها اقدام به تأسیس سمن ها و سازمان های مردم نهاد کنیم اثر آن در زندگی مردم دیده می شود .

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha