مهندس «جلال حمره» در نشست خبری اظهار کرد: اعتقاد راسخ داریم که هیچ پروژهی عمرانی به اتمام نمیرسد مگر اینکه آخرین مرحلهی آن را رسانهها با اطلاعرسانی تکمیل کنند.
وی گفت: تنها وظیفهی ما ساخت یک مدرسه نیست بلکه وظیفهی ما ایجاد امید در جامعه است چرا که اگر ما هر اندازه هم اجرای پروژه داشته باشیم ولی نتوانیم به درستی به مردم ارائه بکنیم قطعا آن پروژه تکمیل نخواهد شد و کارایی لازم را نخواهد داشت به خاطر همین اعتقاد داریم رسانهها در ساخت و تجهیز مدارس با این مجموعه شریک هستند.
مدرسهسازی مهمترین زیرساخت برای توسعه است
مدیرکل نوسازی مدارس استان ایلام ادامه داد: مدرسهسازی مهمترین زیر ساخت هر کشوری برای توسعه است چون زیرساخت توسعه، نیروی انسانی است و نیروی انسانی کشور را میسازد و در مدیریت کشور قطعا نیاز به نیروی انسانی قوی داریم که این نیرو به مدد نیروی انسانی انجام میگیرد.
افتتاح و کلنگزنی ۳۲ پروژه در دهه فجر
حمره با بیان اینکه در ایام مبارک دهه فجر امسال شاهد یکی از شلوغترین افتتاحیهها و کلنگ زنیهای تاریخ نوسازی مدارس بودیم و تاکنون در هیچ مناسبت خاصی این تعداد پروژه به بهرهبرداری نرسیده بود و به مردم استان تحویل داده نشده بود، تصریح کرد: این کارها موجب میشود که مردم ما امیدوارتر شوند و بدانند که در کشور ما علیرغم تحریمها دولت پای کار است و نیاز مندیهای جامعه را برآورده میکند.
وی ادامه داد: در ایام مبارک ۲۲ پروژه با ۸۰ کلاس درس و با اعتبار ۸۲ میلیارد تومان تومان در مناطق مختلف استان افتتاح و۱۰ پروژه با ۴۳ میلیارد تومان اعتبار و ۲۹ کلاس درس کلنگ زنی شد که این کلنگزنیها مشخص، هدفمند و در راستای رفع نیاز آموزش و پرورش بوده است.
تا پایان امسال ۱۰ پروژه تحویل آموزش و پرورش خواهد شد
مدیرکل نوسازی مدارس استان ایلام تصریح کرد: تا مهر سال ۱۴۰۱، ۱۲ پروژه با ۶۳ کلاس درس و در ایام مبارک دهه فجر ۲۲ پروژه با ۸۰ کلاس درس و تا پایان سال هم ۱۰ پروژه با ۲۴ کلاس درس آماده و تحویل آموزش و پرورش خواهد شد که در مجموع ۴۰ پروژه با ۱۶۷ کلاس درس خواهد بود.
حمره تصریح کرد: ما به کمک خیرین توانستیم این پروژها را تکمیل کنیم و هر چند به پیمانکاران هم بدهکار هستیم، اما با نگاه و تلاش دولت این مشکلات هم حل خواهد شد.
وقتی تلاش نتیجه میدهد
وی ادامه داد: امسال دو پروژه در شهرستانهای چرداول و ایلام داشتیم که این دو پروژه تا یک ماه پیش اگر کسی از آنها بازدید میکرد احتمال نمیداد که این پروژهها برای این ایام بهرهبرداری شوند ولی چون نیت این بود که این پروژه ها برای دهه فجر به بهرهبرداری برسند وافتتاح شوند هم پیمانکار پای کار آمد و هم همکاران آنجا مستقر شده بودند که به صورت موردی مسائل و مشکلات پروژه را حل کردند و پروژهها آمادهی افتتاح شد.
آخرین آمار استانداردسازی مدارس
مدیرکل نوسازی مدارس استان ایلام با بیان اینکه در طول سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، ۴۰۰ مدرسه با ۱۲۴۰ کلاس درس و مبلغ ۴۰ میلیارد تومان استاندارد سازی شد ، تصریح کرد: در این راستا تمام مدارس استان به سیستمهای گرمایشی استاندارد مجهز شد و تعدادی محدودی که از بخاری نفتی استفاده میکنند مدارسی هستند که گاز یا برق ندارند.
حمره از انجام حدود ۱۳۰ هزار متر مربع عایق رطوبتی پشت بام مدارس استان خبر داد و گفت: در برنامه داریم و محوطهی مدارس قدیمی را اصلاح کنیم.
وی ادامه داد: به برکت نظام جمهوری اسلامی همان امکانات و تجهیزات زیرساختهای مدارس چه از نظر کیفی و چه سازهای که در مناطق شهری استفاده میشود در مناطق روستایی هم به کار گرفته میشود و یک عدالت آموزشی در سطح کشور رعایت میشود چرا که همه دانشآموزان این حق را دارند که از این سرانهای که دولت در اختیارشان قرار داده است استفاده کنند.
مدیرکل نوسازی مدارس استان ایلام با بیان اینکه ساخت مدارس پس از انقلاب حدود ۱۸۰ درصد رشد داشته است، گفت: سرانه فضای آموزشی در سال ۵۷ یک ونیم متر مربع بوده که در حال حاضر به ۵.۲ متر رسیده و ۵ برابر شده است.
بخاریهای نفتی در مدارس برچیده شده است
حمره تصریح کرد: از اوایل دهه ۹۰ که بحث استاندارد سازی شروع شد در آن زمان حدود ۶۰ درصد از مدارس استان ما از سیستمهای بخاری نفتی چیکهای استفاده میکردند که دولت این اهتمام را به خرج داد که سیستمها برچیده شود که تعداد عمدهی آن هم در دولت کنونی انجام گرفته است.
بهرهمندی ۵۷ مدرسه فاقد آبخوری و سرویس بهداشتی از این امکانات
وی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات مدارس استان ما بحث سیستم آبخوری وسرویسهای بهداشتی است که تعدادی مدارس داشتیم که سرویس بهداشتی نداشتند و تا ۱۴۰۱، ۵۷ مدرسه به آبخوری و سرویس بهداشتی مجهز شد.
ساخت ۳۰ درصد مدارس استان با تلاش خیرین
مدیرکل نوسازی مدارس ایلام با قدردانی از تلاش خیرین مدرسهساز در استان، گفت: ۳٠ درصد مدارس ایلام با مشارکت این افراد احداث و نوسازی شده است.
انتهای پیام
نظرات