• دوشنبه / ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۷:۵۲
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1401112418737
  • خبرنگار : 30188

وکیل شرکت‌های تجاری چه کارکردی می‌تواند داشته باشد؟

وکیل شرکت‌های تجاری چه کارکردی می‌تواند داشته باشد؟

ما در این نوشته سعی بر آن داریم تا شما را با وظایف وکیل شرکت‌های تجاری آشنا کنیم؛ پس تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

به گزارش ایسنا به نقل از گروه وکلای پارسا، وکیل شرکت‌های تجاری از جمله وکلای مهم در گروه حقوقی محسوب می‌شوند. این دسته از وکلا موظف هستند که تمام امور تجاری و اقتصادی مربوط به این شرکت‌ها را از دید قانونی مورد بررسی قرار دهند و در مسیر قانون به آنها کمک کنند. یکی از مهمترین کارکردهای این دسته از وکلا در حوزه قراردادها است. در واقع این حوزه به اندازه‌ای اهمیت دارد که برخی از وکلا تحت عنوان وکیل فسخ قرارداد به صورت اختصاصی در این حوزه فعالیت می‌کنند.

به طور کلی قانون در تمامی جنبه‌ها به خصوص در بخش حقوقی به دنبال این است که بتواند روابطی درست و منطقی میان افراد جامعه تعریف کند. در کلام ساده‌تر هدف اصلی قانون این است که بتواند کاری کند تا شخصیت‌های حقوقی و حقیقی بتوانند روابطی درست و در جهت برطرف کردن نیاز خود داشته باشند. یکی از مهمترین جنبه‌های هر رابطه‌ای قرارداد است. در واقع قانون هر رابطه‌ای در جامعه را بر اساس قرارداد تعریف می‌کند. حال ممکن است این قرارداد کتبی و مشخص باشد و یا یک قرارداد شفاهی و پنهان. در هر صورت همه جنبه‌های روابط بر اساس مفهوم و عنوان قرارداد در قانون تعریف شده است. این نکته می‌تواند تا حدودی کارکرد یک وکیل فسخ قرارداد را به ما نشان دهد. با این حال شما می‌توانید به کمک گروه وکلای پارسا از وکلای خوبی در گروه شرکت‌های تجاری و امور قراردادها بهره‌مند شوید.

وکیل شرکت‌های تجاری و کارکرد آنها در خصوص قرارداد

قرارداد رابطه میان طرفین را بر اساس هدف مشترک و تعهداتی که بین آنها وجود دارد تعریف می‌کند. در کلام ساده‌تر قراداد نشان می‌دهد که طرفین برای رسیدن به هدفی که دارند باید چه تعهداتی را بر عهده بگیرند و چگونه باید این تعهدات را عملی کنند. قرارداد چارچوب رابطه را مشخص می‌کند. حال هر کدام از طرفین اگر به تعهدات خود عمل نکند و یا خارج از قرارداد کاری انجام دهد این حق برای طرف مقابل ایجاد می‌شود که بتواند از طریق قانون حقوق خود را پیگیری کند.

همین موضوع در خصوص روابط شرکت‌های تجاری تحت عنوان شخصیت حقوقی وجود دارد. در واقع شرکت‌های تجاری با اشخاص حقیقی یا حقوقی وارد قرارداد می‌شوند. این قراردادها شرایط خاصی برای خود دارند. مسئله‌ای که وجود دارد این است که غالب این قراردادها از نوع لازم است. بدین معنی که طرفین برای خروج از قرارداد و انحلال آن باید شرایط خاص و قانونی داشته باشند. در قانون برای خروج از این دست قراردادها چهار حالت ابطال قرارداد، انفساخ قرارداد، فسخ قرارداد و اقاله پیش‌بینی شده است.

وکیل شرکت‌های تجاری چه کارکردی می‌توانند داشته باشند؟

کارکرد وکیل فسخ قرارداد

در خصوص روابط تجاری فسخ قرارداد یکی از شایع‌ترین روش‌های انحلال یک قرارداد لازم محسوب می‌شود. وکیل فسخ قرارداد به خوبی می‌داند که فسخ در قرارداد به معنی داشتن حق و اختیاراتی در اختیار یکی از طرفین قرارداد برای انحلال آن است. در کلام ساده‌تر فسخ بند و تعهدی است که بر اساس آن یکی از طرفین بنا بر شرایط پیش‌بینی شده امکان خروج از قرارداد را دارد.

به طور مثال در یک قرارداد خرید و فروش تجاری، طرف فروشنده بندی به قرارداد اضافه می‌کند که بر اساس آن اگر هزینه این قرارداد تا زمان و تاریخی مشخص واریز نشود این قرارداد منحل می‌شود. با امضای قرارداد عملاً این قدرت در اختیار فروشنده قرار می‌گیرد که بتواند از حق خود در زمان موردنظر استفاده کند و قرارداد را منحل نماید. به این مسیر و راه حل، فسخ قرارداد گفته می‌شود. مهمترین کارکرد وکیل فسخ قرارداد دقیقاً این است در مرحله تدوین قرارداد قدرت خوبی در اختیار موکل خود قرار دهد و در زمان مورد نیاز بتواند این بندها را عملی کند. 

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha