محسن اسماعیلی امروز ۲۴ بهمنماه در نشست خبری اظهار کرد: در دورههای قبلی بازارچه موفق شدیم علاوه بر نیت خیری که عملیاتی شد، موسسه را به مردم و خیران بشناسانیم و فرهنگسازی کنیم که با اعتمادی که خیران به این موسسه پیدا کردند، کارهای بزرگی رقم خورده است.
وی افزود: نیت اصلی و بنای خیریه برای تامین جهیزیه پایهگذاری شد، اما با کمک خیرانی که پای کار آمدند در حوزههای دیگر از جمله مسکن و اشتغال هم ورود کردیم، تصریح کرد: طی این سالها حوزه اشتغال خیلی پررنگ بوده است.
اسماعیلی بیان کرد: با تأسیس صندوق قرضالحسنه خیریه کوثر مهر توانستیم وامهای پنج، ۱۰ و ۲۰ میلیون تومانی به افراد تحت پوشش بدهیم که وام ۲۰ میلیون تومانی برای جهیزیه است بهنحویکه طی ۱۲ سال ۱۰ میلیارد تومان وام اعطا شده که ۳۰۰۰ نفر از این تسهیلات بهرهمند شدند و این وامها یک ریال سود ندارد و در بحث اشتغال خانگی ۱۰۰ نفر از تسهیلات بهرهمند شدند.
وی ادامه داد: گروه تحقیق خیریه با حضور در منازل نیازمندانی که متقاضی دریافت کمکها هستند نیازمندان واقعی را شناسایی میکنند و خیریه نسبت به تأمین جهیزیه یا از طریق ارائه تسهیلات یا بلاعوض به آنان کمک میکند.
مدیرعامل موسسه خیریه کوثر مهر رفسنجان از اشتغال بهکار ۷۶ نفر در مجموعه خیریه کوثر با بیمه و حقوق اداره کار یاد کرد و افزود: کار مهمی که از روز اول موسسه انجام داده و طی دو سال اخیر بهصورت ویژه به آن پرداخته ایم، اشتغالزایی است. سال ۹۲ کارگاه خیاطی راهاندازی کردیم که لباس مدارس و کارخانهها را تولید میکردیم. در کنار فعالیت های دیگر، در حال حاضر با راهاندازی کارگاه تولید دستکش با ۴۰ نفر از بانوان، دستکش مورد نیاز شرکت مس را تولید میکنیم و با رایزنیهایی که انجام دادیم نیاز سایر شرکتهای استان را نیز تولید خواهیم کرد.
اسماعیلی آزادی ۱۳ زندانی جرائم غیرعمد را از دیگر کارهای خیرخواهانه خیریه کوثر طی این سالها برشمرد و ادامه داد: ساخت مجتمع مسکونی ۴۸ واحدی که زمین آن توسط خیر آقای نخعی و همسر ایشان اهدا کردند را آغاز کردیم. به کمک خیران و خیریه کوثر زمین دیگری خریداری شد و به این مجموعه اضافه شد و در مساحت ۵۰۰۰ متر مربع این مجتمع مسکونی در حال ساخت است که ۱۲ واحد آن که هرکدام ۷۰ متر مربع زیربنا دارد، بیش از ۷۰ درصد پیشرفت دارد و تا سه ماه آینده در اختیار زوجهای جوان نیازمند قرار میگیرد که میتوانند یک تا سه سال در آن بهصورت رایگان ساکن باشند.
مدیرعامل موسسه خیریه کوثر مهر رفسنجان در ادامه از برپایی هفدمین دوره بازارچه خیریه کوثر از فردا(۲۵ بهمن ماه) تا روز عید مبعث در محل سالن آستان قدس رضوی شهر رفسنجان خبر داد و گفت: ۱۰۰ درصد عواید حاصل از فروش محصولات در این بازاچه که از ساعت ۱۶ تا ۲۰ پذیرای عموم مردم و خیران بزرگوار است، صرف نیازمندان بهویژه جهیزیه دختران میشود.
اسماعیلی بیان کرد: ۵۰ غرغه در این بازارچه دایر میشود که عمده محصولات غذایی تولیدات خانگی است و استقبال خیلی خوبی شده که اگر محدودیت فضا نداشتیم تا ۷۰ غرفه متقاضی وجود داشت.
بهگفته وی، افرادی هستند بهطور مثال ۲۰۰ هزار تومان خرید میکنند اما ۵۰۰ هزار تومان کارت میکشند چراکه به این خیریه اعتماد کردند و مطمئن هستند نیت آنان بهخوبی اجرا میشود و به دست نیازمند واقعی میرسد.
وی بیان کرد: همه اعضای بازارچه افتخاری هستند و هیچکس بهدنبال منافع حاصل از فروش نیست، بازاریانی هستند که در این چند روز در بازارچه حضور مییابند و این کار خیرشان را عامل برکت در کسبوکار خود میدانند. بازارچه خیریه در سال دوبار دایر میشود که در فصل تابستان و زمستان بوده و در فصل تابستان هرماه با جشن و دعوت از هنرمندان بهنام کشور برگزار میشود.
اسماعیلی بر لزوم فرهنگسازی کمک به خیریهها و نهادهای امدادی بهجای متکدیان، یادآور شد: از همشهریان عزیز درخواست داریم که پول خود را به جای پرداخت به متکدیان به خیریهها بدهند تا در جای خود و به مستحق آن داده شود. یکی از موسساتی که بصورت قوی جمعآوری متکدیان را دنبال می کند موسسه خیریه کوثر است. سال ۹۶ حدود ۸۰ درصد از متکدیان و کودکان کار در رفسنجان جمعآوری شدند. امیدواریم امسال بهتر از سال قبل این طرح اجرا شود.
وی راهاندازی کلینیک دندانپزشکی و خدماتدهی به نیازمندان زیرپوشش این موسسه خیریه و توزیع غذای گرم هر پنجشنبه بین نیازمندان را از دیگر اقدامات خیریه کوثر رفسنجان اعلام کرد و در پاسخ به سئوال ایسنا مبنی بر اینکه آیا خیریه کوثر بنا ندارد در خصوص کودکان سندروم داون در رفسنجان ورود کند؟ گفت: سال ۹۲ جلساتی را با ۲۱ خیریه در رفسنجان برای هماهنگی در کمک به مستمندان برگزار کردیم که این جلسات ادامه داشت تا اینکه بنا شد هر خیریه بهصورت تخصصی فعالیت کند اما تنها خیریه کوثر بود که به جهیزیه ورود کرد و اکثر خیریهها در همه حوزهها ورود کردهاند. یکی از مشکلات بزرگ شهر ما سرطان است، ما علاقه داریم در بسیاری از حوزهها جلو برویم اما باید فکری برای هزینه کرد و توان مالی باشد. دنبال این هستیم که به این موضوع ورود کنیم اما مشکلات هم زیاد است اما با این حال شانه خالی نمیکنیم امیدوارم خدا توان دهد که به این موضوع هم ورود کنیم.
انتهای پیام
نظرات