• یکشنبه / ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ / ۰۹:۴۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401112317356
  • خبرنگار : 50177

/گزارش/

کمربندی دورود در بند وعده‌ها

کمربندی دورود در بند وعده‌ها

ایسنا/لرستان کمربندی دورود علیرغم گذشت ۹ سال از شروع کلنگ‌زنی هنوز به بهره‌برداری نرسیده است.

آغاز عملیات اجرایی کمربندی دورود از سال ۹۳ آغاز شده، طول مسیر این پروژه ۱۲.۲ کیلومتر بوده و ۳۶ دهنه پل و آبرو در آن لحاظ شده است. با توجه به اینکه دورود یکی از شهرهای صنعتی، ترانزیتی، پرتردد و هدف گردشگری محسوب می‌شود ایجاد کنار گذر و تکمیل کمربندی  آن یکی از ضروریات شهر محسوب می‌شود. نبود اعتبار و وجود معارضان محلی سبب شده این پروژه ۱۲ کیلومتری پس از گذشت سال‌ها تکمیل نشود.

کمربندی دورود ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

علی اصغر کاظمی، مدیرکل ساخت و توسعه راه‌های غرب و مرکز کشور در این خصوص به ایسنا گفت: پروژه کمربندی چهارخطه ( دوباند رفت و دوباند برگشت ) به طول ۱۲.۲ کیلومتر در شهر دورود واقع شده است که به همراه ساخت ۲ تقاطع روستایی دهنو  و تقی‌آباد و ساخت پل‌های رودخانه تیره‌رود، هم‌اکنون ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی اضافه کرد: در مجموع برای این پروژه  ۱۵۳.۸ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده که از مبلغ مذکور ۵۰ میلیارد تومان بابت تملک اراضی بوده است.

مدیرکل ساخت و توسعه راه‌های غرب و مرکز کشور بیان کرد: این پروژه جزو مصوبات سفر ریاست جمهوری به لرستان است و مقرر شده تا ۱۲۰ میلیارد تومان در قالب ماده ۵۶ قانون الحاق به پروژه مذکور تزریق شود و تاکنون ۵۰ میلیار تومان توسط بانک توسعه تعاون پرداخت شده است.

کاظمی علت اصلی به اتمام نرسیدن پروژه فوق را معارضین ملکی در طول کل مسیر، کمبود اعتبار مورد نیاز پروژه و مشکل تامین مصالح و نبود معدن مناسب جهت تامین مصالح مورد نیاز پروژه برشمرد و با بیان اینکه در حاضر با توجه به تملک اراضی مورد نیاز در طول مسیر (حدود ۸۰ درصد انجام) مهمترین عامل محرک پروژه تامین اعتبار مورد نیاز است، بیان کرد: ضمن اینکه مشکل مجوز برداشت مصالح تاکنون برطرف نشده و رفع مشکل صدور مجوز برداشت مصالح، تاثیر بسزایی در پیشرف عملیات اجرایی پروژه خواهد داشت.

وی تاکید کرد: پیش‌بینی می‌شود باند برگشت کمربندی دورود تا پایان شهریور ۱۴۰۲ و کل مسیر و تقاطع‌های مربوطه تا پایان تیر ۱۴۰۴ به مرحله افتتاح و بهره‌برداری برسند.

کمربندی دورود در بند وعده‌ها

کنارگذر دورود  به دلیل اعتبارات قطره چکانی معطل مانده است

حسین گودرزی، نماینده دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی، در خصوص اینکه دورود فاقد کمربندی است، اظهار کرد: پروژه کمربندی شهرستان دورود فعال است و در دو جبهه کارگران مشغول به کار هستند.

 وی گفت: هم‌اکنون پیمانکار خوبی پایه کار و نیاز است اعتبار بیشتری برای خرید سه تا از اراضی که مربوط به مردم  تامین تا آنها تملک شوند.

نماینده دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: فاز اول این پروژه در محل خط رفت و برگشت تقریباً به ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و در مجموع با تملک چند قطعه زمین زراعی مردم در مسیر به ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا این پروژه تکمیل شود.

گودرزی با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی پروژه کمربندی دورود بیش از ۶۰ درصد است و جزو پروژه‌های نیمه‌تمام محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: سال‌هاست که این کنارگذر همچنان به دلیل اعتبارات قطره چکانی معطل مانده و به نتیجه نرسیده است این در حالیست که کمربندی خط رفت و برگشت آن باید در سالجاری به نتیجه می‌رسید.

کمبود اعتبار علت تاخیر در انجام پروژه کنار گذر دورود است

احمد گودرزیان، فرماندار دورود نیز در این خصوص به ایسنا گفت: کمربندی دورود جزو مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان است.

وی با بیان اینکه پروژه کمربندی دورود فعال است و پیشرفت فیزیکی خیلی خوبی دارد، افزود: در پنج و شش ماه اخیر پروژه پیشرفت فیزیکی خوبی داشته است.

فرماندار دورود گفت: براساس قولی که داده شده این پروژه تا پایان خرداد ماه سال آینده به مرحله افتتاح خواهد رسید.

گودرزیان علت تاخیر در انجام این پروژه را کمبود اعتبار برشمرد و با بیان اینکه مدت یکسال نیز پیمانکار نداشته است، افزود: پیمانکار جدید با توان بیشتری پای کار آمده است.

وی بیان کرد: برآورد اعتبار برای کل پروژه ۵۰۰ میلیارد تومان عنوان شده است و برای اینکه پروژه نخوابد ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار دارد و مابقی آن نیز از محل اعتبارات ۱۴۰۱ تامین می‌شود.

کمربندی دورود در بند وعده‌ها

کمربندی دورود ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

فرماندار دورود گفت: این پروژه ۱۲ کیلومتر طول دارد و هم‌اکنون ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

گودرزیان با بیان اینکه آسفالت مسیر نابود شده است، بیان کرد: شهرداری یک سری چراغ اضطراری، مانع و سرعت‌گیر در مسیر قرار داده و پیگیریم راهداری کمک کند و مدیرکل راهداری قول مساعد دادند به محض مساعد شدن هوا لاین رفت و برگشت را آسفالت کند.

در صورت تامین اعتبار از محل ماده ۵۶ آن را در اختیار مجری پروژه قرار خواهیم داد

فرهاد زیویار استاندار لرستان نیز در این خصوص به ایسنا گفت: در جلسه‌ای که با بانک توسعه تعاون داشتیم برای پروژه‌های شهرستان دورود از جمله کنارگذر دورود، وعده داده شد که اعتبار لازم در اختیار آن قرار داده شود.

وی ادامه داد: در حال پیگیری هستیم و مدیرعامل بانک توسعه تعاون وعده کردند استان را حمایت کند.

زیویار بیان کرد: به استناد ماده ۵۶، بناست اعتباری در اختیار استان قرار داده شود به محض تامین، اعتبار مورد نیاز هرچه سریعتر در اختیار مجری پروژه قرار خواهد گرفت.

افزایش ترافیک، آلودگی‌های صوتی و محیطی، وقوع حوادث دلخراش و خسارت به زیرساخت‎‌های شهری می‌طلبد پروژه ۱۲ کیلومتری کمربندی دورود که ۹ سال از آغاز عملیات اجرایی آن می‌گذرد با اهتمام ویژه مسئولین امر به نتیجه برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha