غلامحسین حسینینیا در گفت وگو با ایسنا با اشاره به اجرای طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کار گفت: افراد در قالب این طرح با دریافت آموزش در محیط کار، مجموعهای از مهارتها را فرا میگیرند و در پایان مهارت آموزی گواهینامه آموزش فنی و حرفهای به آنها داده می شود.
وی تصریح کرد: طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کار موجب افزایش بهرهوری ملی میشود و بیش از ۸۰ درصد افراد از طریق این طرح جذب بازار کار میشوند.
معاون وزیر کار نقش اصناف را در آموزش مستقیم محیط واقعی کار حایز اهمیت دانست و گفت: در حال حاضر چهار میلیون واحد صنفی در کشور داریم که از این تعداد یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد توانایی ورود به این طرح را دارند که می توان از ظرفیت آنها برای مهارت آموزی کارجویان استفاده کرد.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۵۰۷ رشته فعالیت در کشور شناسایی شده که افراد می توانند با داشتن سرمایه کم و مهارت آموزی در یکی از این رشتهها جذب بازار کار شوند.
وی ادامه داد: در تلاشیم که در این رشتهها از محل تبصرههای ۱۶ و ۱۸ قانون بودجه برای افرادی که دوره های مهارتی را میگذرانند تسهیلاتی فراهم شود که ضمن ایجاد اشتغال، فعالیت شایستهای داشته باشند.
وی گفت: امسال سازمان آموزش فنی و حرفه ای بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال از محل تبصره ۱۶ برای کارآموزانی که در مراکز فنی و حرفهای مهارتآموزی داشتند، سرمایهگذاری کرده و تلاش بر این است که در رشتههای مهارتمحور و کمسرمایهبر سرمایهگذاری بیشتری صورت گیرد.
انتهای پیام
نظرات