امرالله حسنی شامگاه دیروز (۱۸ بهمنماه) در آئین نکوداشت زندهیاد استاد غلامعلی خاکسار ابهری که در فرهنگسرای نور این شهرستان برگزار شد به عمق علاقه این شاعر به اهلبیت (ع) اشاره کرد و افزود: بزرگداشت و نکوداشت مفاخر و بزرگان نشان از بزرگداشت فرهنگ و هویت ملی است.
وی با بیان اینکه شناخت مفاخر فرهنگی یک ملت و تلاش برای الگوسازی آنها تا حد قابل توجهی در اعتلای هویت فردی، اجتماعی و ملی آن ملت و توجه به سرمایههای اجتماعی، فرهنگی و هنری کشور مؤثر خواهد بود، تصریح کرد: توجه به شخصیتهای برجسته فرهنگی یک کشور، چه شخصیتهای تاریخی و چه چهرههای معاصر، امری ضروری است.
این مسئول با اشاره به مفاخر و بزرگان ابهر همچون اثیرالدین ابهری در خصوص لزوم برگزاری بزرگداشت مفاخر و سیاستهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این حوزه، عنوان کرد: تکریم بزرگان و مفاخر فرهنگی و هنری استان یکی از اقدامات جدی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان است که باید در طول سال به صورت مستمر انجام شود.
حسنی با یادآوری اینکه تکریم مفاخر در شهرستانهای تابعه به ویژه شهرستان ابهر که دارای ذخایر معنوی بسیار است نقش برجستهای در توسعه فرهنگی و هنری استان دارد، اضافه کرد: حضور و فعالیت ارزشمند هنرمندان در معیار ملی و بینالمللی، شهرستان ابهر را در موقعیت ممتازی قرار داده است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ابهر نیز در ادامه این مراسم، گفت: تمدن حاصل فرهنگ است و فرهنگ، حاصل تاریخ، پس برای فهم هویت خویش نیازمند مطالعه در تاریخ و میراث به جا مانده از آن هستیم.
آیسان صادقی با توضیح اینکه تکریم و تجلیل از نامآوران ماندگار، نشان از ادب و احترام ملت ایران به بزرگان و مفاخر این مرز و بوم است، تصریح کرد: حتی اگر مستمعین مفاخر محدود باشند، همان جمع باور دارند که کار او مفید و قابل توجه است زیرا در حوزه مفاخر ممکن است اقدامات، دربرگیرنده کل جامعه باشد یا برای بخشی از جامعه مفید و مورد توجه قرار گیرد.
وی در ادامه افزود: برای مجموعه فرهنگی یادی از مرحوم خاکسار ابهری یادی است از سر تکریم و احترام به مردی که در حوزه ادبیات ایران کار کرده و در حوزه کاری خود با فعالیت شاخص منشا اثر بوده است.
به گزارش ایسنا، استاد غلامعلی خاکسار ابهری شاعر و نویسنده معاصر در سال ۱۳۱۲ در ابهر به دنیا آمد؛ او که از همان اوان نوجوانی از طبعی عالی و نبوغی سرشار در نویسندگی و سرودن شعر برخوردار بود، به چاپ نخستین اثر خود به نام «شورهزار» در سال ۱۳۳۷ همت گماشت.
از این شاعر ابهری آثار زیادی به جای مانده است اما آنچه که وی را برجسته کرده عشق و ارادتی است که به اهلبیت (ع) به ویژه امیرالمومنین علی (ع) دارد.
انتهای پیام
نظرات