• سه‌شنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۳:۴۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401111814019
  • خبرنگار : 50225

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت خوزستان تاکید کرد

لزوم جلب مشارکت خیرین در غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان

لزوم جلب مشارکت خیرین در غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان

ایسنا/خوزستان رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت خوزستان بر لزوم جلب مشارکت خیرین و موسسات خیریه برای غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان تاکید کرد.

دکتر سیما اورنگ در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت تشخیص زودهنگام ابتلا به سرطان اظهار کرد: سرطان دومین علت مرگ و میر در جهان و مسئول مرگ در سال ۲۰۱۸ است به عبارتی از هر شش مرگ یک مرگ ناشی از ابتلا به سرطان است این در حالی است که در صورت تشخیص زودهنگام سرطان و اجتناب از تأخیر در مراقبت می‌توان پیشرفت‌های قابل توجهی در زندگی بیماران سرطانی ایجاد کرد.

هر ماه تاخیر در درمان سرطان، ۱۰ تا ۲۰ درصد مرگ را افزایش می‌دهد

وی افزود: میزان مرگ و میر بیماران در اکثر سرطان‌ها به ازای هر چهار هفته تاخیر، چه در مورد درمان‌های جراحی و چه درمان‌های کمکی شامل شیمی درمانی و رادیوتراپی حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش می‌یابد.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه برنامه‌های غربالگری تنها برای برخی سرطان‌ها و نه انواع سرطان موثر هستند، گفت: اگر تنها یک‌دهم هزینه‌ای که سالیانه صرف درمان‌های کمکی پیچیده می‌شود برای توسعه برنامه‌های نظام‌مند تشخیص زودهنگام سرطان، افزایش دسترسی مردم به امکانات تشخیصی مانند ماموگرافی، کولونوسکوپی و کولپوسکوپی و کاهش پرداخت بیماران برای دریافت خدمات تشخیص زودهنگام سرطان سرمایه‌گذاری شود، نتایج به مراتب بهتری نصیب مردم می‌شود.  

اورنگ افزود: بنابراین نیازمند جلب حمایت خیرین و موسسات خیریه برای غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان و راه‌اندازی مراکز تشخیص زودهنگام سرطان هستیم که در این راستا جلسه‌ای با حضور موسسات خیریه فعال در حوزه سرطان داشتیم و اهمیت غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ها تشریح شد تا موسسات خیریه به منظور پیشگیری از اتلاف منابع و سرمایه‌گذاری بهینه در پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان زمینه را جهت اجرای برنامه‌های غربالگری و تشخیص زودهنگام در جمعیت گروه‌های هدف و همچنین راه‌اندازی مراکز تشخیص زودهنگام سرطان فراهم کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha